[決戰德國盃&杜曹走未?}🐝多蒙特吹水及比賽即討區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
作為拜迷,我都希望reus可以攞到個冠軍
恭喜你地晉級
(利申:非踩場)

希望你地重建成功 唔好買我地啲人就最好 除左rode,呢個免費送返去都ok

Durm ok

我個FM save入面Lahm退休之後拜真係bid durm,不過我冇賣
dembele真係好細路仔,曼連個馬屎眼19歲已經玩女玩到癲 佢仲係日日掛住同奧巴哥哥hehe
不過如果我地唔係有auba
dembele 表現應該要打七折

(唔知佢地邊個1 邊個0呢 )

大家都係黑人+法甲出身,close啲都正常嘅

黑雙煞
連續5年入決賽
而家多仔個post 推得好快 仲快過係舊登

利申:cd-rom

以前得五六丁友

人多先有力9up
連續5年入決賽

希望班友出盡啲力炒

大熱天時 我個心好涼

Hummels走我好傷心,不過又冇咩點嬲佢,始終佢係拜出身,而且踢咗咁多年, 本來多仔可以同拜爭一日之長短,到佢走嗰時已經變返拜一支獨秀,唔怪得佢
連續5年入決賽

希望班友出盡啲力炒

炒?呢隊西波淨係對王者拜先會勁少少
榜尾都嬴唔到呀西起上黎

大熱天時 我個心好涼

Hummels走我好傷心,不過又冇咩點嬲佢,始終佢係拜出身,而且踢咗咁多年, 本來多仔可以同拜爭一日之長短,到佢走嗰時已經變返拜一支獨秀,唔怪得佢

我屌啦 條25當日鬧19鬧得幾口響
仲衰過剷草雲

大熱天時 我個心好涼

佢係值得踢大隊,但唔係番拜囉,之前仲講唔番去
連4年 sor 記錯
連4年 sor 記錯

咁有幾多年最後真係捧到盃
連4年 sor 記錯

屌,講呢啲
尋晚冇睇 依家搵返精華先
連4年 sor 記錯

屌,講呢啲

對狼堡個年由領先變落後
隊波重要無火真係
如果今年對法蘭克福都輸真係執柒左佢算
連4年 sor 記錯

屌,講呢啲

5/6年前 屠拜仁
連4年 sor 記錯

屌,講呢啲

對狼堡個年由領先變落後
隊波重要無火真係
如果今年對法蘭克福都輸真係執柒左佢算

高普最後一場

大熱天時 我個心好涼

佢濕鳩黎 大賽前話走 又唔打到最後 扮抽筋走人
官網捧bender
個鳩美斯傻西 係度吠

大熱天時 我個心好涼

佢濕鳩黎 大賽前話走 又唔打到最後 扮抽筋走人

多係大隊係歐洲人眼中
今年離家出走嘅球員:
前隊長 - 德甲
肥腩 - 4大雞胸
mk - 歐霸半叫糊

你地過得好嗎
我地又一次入到德國盃啦
雖然話好開心 但係有時都會諗翻你地
我地大門永遠打開 想翻屋企你地有門匙架可
不過都係FF
今年離家出走嘅球員:
前隊長 - 德甲
肥腩 - 4大雞胸
mk - 歐霸半叫糊

你地過得好嗎
我地又一次入到德國盃啦
雖然話好開心 但係有時都會諗翻你地
我地大門永遠打開 想翻屋企你地有門匙架可
不過都係FF

不了走左就唔好返黎
法蘭克福都係硬野 今季作客都輸過 唔集中精神又比人偷到雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞