[決戰德國盃&杜曹走未?}🐝多蒙特吹水及比賽即討區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我想問...決賽係27/5 夜晚 定凌晨踢

凌晨兩點

凌晨 定夜晚兩點 你明唔明個分別

凌晨兩點同夜晚兩點有咩分別

一日既開始 同 一日既完 好似係

乜撚野夜晚定零晨兩點

我一直都唔識分 係咪冇分別其實

一日得兩個兩點
另外果個點都唔算係夜晚/凌晨啦
好想睇多贏獎盃
BVB拎翻年德國盃啦好嗎
我想問...決賽係27/5 夜晚 定凌晨踢

凌晨兩點

乜撚野夜晚定零晨兩點

巴打考試加油

我13號考完

凌晨兩點

乜撚野夜晚定零晨兩點

一日得兩個兩點
另外果個點都唔算係夜晚/凌晨啦

唔該哂 有小小智障
dembele真係好細路仔,曼連個馬屎眼19歲已經玩女玩到癲 佢仲係日日掛住同奧巴哥哥hehe
不過如果我地唔係有auba
dembele 表現應該要打七折

(唔知佢地邊個1 邊個0呢 )

凌晨兩點

乜撚野夜晚定零晨兩點

巴打考試加油

我13號考完

我仲要同一日考兩科 如果早一日踢我應該死比你睇
dembele真係好細路仔,曼連個馬屎眼19歲已經玩女玩到癲 佢仲係日日掛住同奧巴哥哥hehe
不過如果我地唔係有auba
dembele 表現應該要打七折

(唔知佢地邊個1 邊個0呢 )

奧巴哥哥

乜撚野夜晚定零晨兩點

巴打考試加油

我13號考完

我仲要同一日考兩科 如果早一日踢我應該死比你睇

唔好死住呀 要等你嗰晚繼續燈架
決賽果晚好似係秦國 希望有wifi 帶定波衫頸巾去
作為拜迷,我都希望reus可以攞到個冠軍
恭喜你地晉級
(利申:非踩場)
恭喜你地晉級

希望你地重建成功 唔好買我地啲人就最好 除左rode,呢個免費送返去都ok
恭喜你地晉級

係咁諗番起第三球 reus 冷靜到
恭喜你地晉級

今場的確係你地表現好既一方 尤其是下半場
希望你地再拎盃
利申:非踩場
印度人

where find ga
恭喜你地晉級

今場的確係你地表現好既一方 尤其是下半場
希望你地再拎盃
利申:非踩場

非多非拜

哥狗咪預備左接班 係76要用返老將

where find ga

tumblr
印度人

屌 頂冷帽好柒

大熱天時 我個心好涼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞