收到一個咁既訊息

765 回覆
764 Like 9 Dislike

充電係大陸字
由細到大都係叫叉電
增值都係叫增值而唔係叫充值

邊個話充電係大陸字 充電係書面語

充你老母電

諗一諗充電好似真係書面語wo

書面語應該係補充電源

求下你唔好on9啦。

充電香港人一直有用架

我就真係無聽過香港人講野會講充電
正常都係講叉電

充電池定差電池
原來詐騙果d係香港人黎
依家d 詐騙電話會扮+852
但又來自中國
成件事好峰迴路轉
其實如果條友真係被詐騙電話煩住
咁佢打返個電話屌人都好正常姐

換個角度諗 樓主都係比人騷擾再去屌人
我想講佢俾人詐騙係一件事,好明顯樓主唔係嗰個詐騙集團幕後騙子,但係咁樣恐嚇,仲要係人哋屋企人好有問題

就算你真係要去到要屌人呢個地步,你屌當事人都冇咁嬲,佢依家咁樣恐嚇人話人哋屋企人比車撞死,其實我覺得仲衰過屌人老母,屌人老母都要付出代價,佢咁樣沮咒人冚家剷,咁容易放過佢?

就算你真係要去到要屌人呢個地步,你屌當事人都冇咁嬲,佢依家咁樣恐嚇人話人哋屋企人比車撞死,其實我覺得仲衰過屌人老母,屌人老母都要付出代價,佢咁樣沮咒人冚家剷,咁容易放過佢?

你估屌人老母唔使付出代價呀!?

有聲
睇晒成個post
諗起墨斗先生

屌笑左

有聲

有畫tim呀
覆佢
你老母被狗屌了,快回家看看
你還不回家看看,你老母快要高潮了

覆佢
你老母被狗屌了,快回家看看
你還不回家看看,你老母快要高潮了

樓主求助冇錯
係on9左些少咁只係

連登有愛

btw應該冇人宜家仲133緊啦卦?
原來樓主係連登電話騙案集團
條友一定嚇到賴屎,突然咁多騙徒搵佢

咁多騙徒

詐騙集團會冒用人電話 條友以為樓豬電話number真係詐騙集團 sd msg去屌鳩佢
但真係唔明點樣可以無左份工
詐騙集團會冒用人電話 條友以為樓豬電話number真係詐騙集團 sd msg去屌鳩佢
但真係唔明點樣可以無左份工

我反而唔明佢咁撚豬點解重未俾人炒
試下打得通扮叫佢Interview

笑死我

突發

樓主係咪coolcall

COOL

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞