收到一個咁既訊息

765 回覆
764 Like 9 Dislike
陪樓主癲

連登有愛

突發

咩事其實

樓主其實你有冇搞到人冇咗份工呀
陪樓主癲

又黎玩串party?
陪樓主癲

又黎玩串party?

屌 又冇野睇喇
陪樓主癲

藍色先係iMessage 呀巴打,你咁send 要收錢

突發

咩事其實

我今日係突然收到呢個訊息 點會搞到人冇左份工
笑撚死 隔離post live梗撚隻呃點數黨,樓主係到live梗隻痴線佬

突發

咩事其實

樓主前排打過咩電話

突發

咩事其實

樓主前排打過咩電話

三唔識七既電話我係唔會接 更何況亂打

突發

咩事其實

樓主前排打過咩電話

點樣可以打一個電話冇左份工咁勁
我仲未覆佢
覆佢
你老母被狗屌了,快回家看看
你還不回家看看,你老母快要高潮了

笑撚死 隔離post live梗撚隻呃點數黨,樓主係到live梗隻痴線佬

叫佢做蜀山先生

突發

咩事其實

樓主前排打過咩電話

係味俾人借刀
佢係咪sd錯俾樓主電話no.
我仲未覆佢

會唔會點錯相,不如扮和解,問下佢咩事先
樓主係咪cool all
以前有個post係有人賣野,個買家買完用壞左定點要求退錢
賣家放上黎大家起底打電話
樓主有無做過呢啲?
樓主係咪coolcall

突發

咩事其實

樓主前排打過咩電話

你會唔會係行過街邊求其有條女露半球就緊火填問卷果啲

唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞