美玩討論區(33)抵制健康碼,抵制全民檢測

996 回覆
4 Like 2 Dislike
Hondo 同 Bane 唔係2打6
兩個clone wars都出場出得幾多
海盗頭目+Bounty hunter top 1
希望可以出埋pre vixsla
有幾多集出過場先
Cad bane一定餓咗好耐 clone wars咁活躍 hondo戲份少好多喎
有冇巴打知光劍effect點整?
你要咁計好難同你玩有愛咪入無愛咪唔好入囉bs好在乜角色都出
未知真定假
我意思係2打六仲貴過主角, 唔晒起晒鋼既
Moah ching好平靜其實我都係最近先開始入bs ,有啲角色shf真係無出過又未必會出,有啲bs真係好高質例如cad bane我估因為無出過自然會搶手啲,啲主角出到爛咪啲平囉
Rebels ghost crew shf唔會出啦
而家shf又冇再出住,得Mando 有野出
半死line
photoshop
影相個陣用紅燈照一照隻figure
把劍photoshop咪得
冇撚有錯
sw真係好慘 俾個女權撚搞死咗 佢好似下年完約 快啲走
希望George真係會回歸 同Jon加Dave再合作
https://youtu.be/iWw4XAWdRo0
唔好啦掛,老人家退休咪算
我覺得當初佢賣完俾迪士尼之後,又呻人哋唔理佢
真係
當初咁想做自己心目中後傳就唔好賣啦
好明顯佢就做錯決定啦 比個女人呃咗 宜家咪後悔
根本簽個時應該加多啲權力/限制 而唔係只做顧問 佢可能以為迪迪尼會沿用已有故事(即legends)去拍戲 點知就出事
一句都尾都係佢自己決定賣仔 個仔之後變咗爛泥又唔滿意

例牌
無紅字果D係幾時出
有機會今個月/再延期
佐郭係咪都延左
等緊mafex隻iron spider
睇下同shf比邊隻好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞