美玩討論區(33)抵制健康碼,抵制全民檢測

996 回覆
4 Like 2 Dislike
黑豹再販都唔知訂唔訂好
如果mafex隻iron spider唔改,跟返初版個隻出。
就9成shf個隻好D。
mafex個隻比例靚,但一拍埋shf,shf隻色係靚好多!
仲有爪,mafex個隻一玩即斷
利申:兩隻都有。
賣仔勿摸頭,更何況買家出名係食人唔啃骨
希望mafex今次爭氣啦
玩X陣 訂果隻comicave Hulkbuster 失撚哂蹤~
淘佬7月已經出咗貨,會唔會走數
一定係睇定D先
唔係鬆脆閪爪先買
rogue one, MANDALORIAN都係迪迪尼,
其實只要delete 7,8,9就咩問題都解決曬
佢自己1-3都係麻麻
咁大間舖喺現時點 唔會咁仆街呱?
原來重未出,重諗住睇下有無現貨
係咪比海關扣左
唔係呱
難道海關想分裂國家!?祖國來的東西都咁扣~?
敢*
Disney 嘅做法似係唔出789後嘅野住,過下冷河
我睇完7,8,9既結論就係,
拍7,8,9既目的就係要殺死同整柒天行者一家
連ben solo都唔放過
7,8,9冇個大方向
似拍一集諗一集
你哋話ep7照抄ep4,我咪拍ep8破舊立新
又話ep8毀掉Star Wars,我就拍ep9 俾返fan service 你
https://youtu.be/IwIUhTGYhkU

我覺得mafex可以期待,shf果隻太細隻,可動又差

如果隻爪係實淨嘅話
我一定揀mafex

shf 啲蜘蛛紋滲線滲得太粗
隻紅眼雖然係有螢光效果
但係平時冇照燈就會好樣衰

身型睇落去唔似人形,似普通shf body
心口蜘蛛logo cut左一半,底褲位肉酸

個手套雖然係可動手指
但啲寶石個形狀太唔自然,成粒軟糖咁
正常係應該好似提子乾咁
完成同意
但都想講多點,我拎上手睇
SHF啲色真係好鮮豔同清晰
但mafex金邊個啲就油出界
SHF如果擺趴地post 屈埋個身
就發現可動唔錯,身型比例差就會無咁覺眼
所以最後真係睇你眼緣

但重點SHF去到依家都係$5xx 無平過
btw巴打好好 講得好詳盡
mafex 玩少隻爪 真係扣晒分
見到有人話S.H.F完勝 我覺得未至於
只係贏上色同埋隻爪實淨到可以支撐成隻野

1.0而家個價位$2xx-$300
你當俾marvel legends嘅價錢
玩隻高質嘅冇爪既iron gg都ok既
想當年我650入手
隻瓜第二水唔係修正番咩?
不過真人頭啲膚色仍然好差
修正左都係脆 你唔會放心扭
真人頭個官圖都柒嘅就唔好期待啦
最主要係world building問題 1-6就算off screen都有大量事情發生 可以連落去同主線到 對所有事物嘅設定都緊慎好多 起碼一定唔會用hyperspace做武器
其實由始至終sw故事根本唔特別 都係好一般英雄故事 但就靠豐富嘅世界觀而咁功力 反觀7-9 off screen真係wfc 完全唔吸引 最成功之處完全承接唔到
同埋就算1-3唔及4-6好睇 但1-3係完全唔同取向 4-6係empire嘅王朝 1-3就相反 睇到jedi興盛 有新方向之餘又保持到sw以往風格 又出到clone wars
反而7-9因為planning是是旦旦 搞到套戲取向搖擺不定 一時一樣
所謂好壞雙方完全係照炒4-6 已經係大銀幕睇過一次嘅嘢觀眾又點會buy
好多人鍾意嘅rogue one前半段都悶悶地 係後尾大戰場面拍得壯觀加vader拍得超型先救翻套戲
非正傳個人最愛都係clone wars 之後mando 兩套都好sw味 仲有反應一般嘅solo其實唔差 只係劇情比靠平淡 加上last jedi backlash靠到比人睇淡 但睇得出solo係有用心設計背景 成隊crew Dryden Vos, enfys nest吸引過rogue one人物

https://youtu.be/ywT7arOAnc4
哩條片好詳細分析晒sw7-9啲問題 雖然長 但好值得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞