伍健偉係唔岩 但你地都有不足

484 回覆
770 Like 92 Dislike
liked
樓主好有心機
hi 樓主 議員助理而家咩野人工
A
Like左了
感謝樓豬
我唔係住嗰區點like佢
認同,成班好似棒打落水狗咁,好似人哋做過啲咩好野唔記得曬咁
Pish
唔係我果區既我都follow左
我自己今次都幾失望
太小朋友太中二病
初選仲比左票佢

最撚憎「屌票」
全香港人欠左佢咁

同路人還同路人
冷處理算

有得選擇下
都唔會再考慮過票
一件事睇到成唔成熟同係咪做大事之人
推!

[9.06 手足歸位]你地究竟著唔著緊立會個選舉架,畀D noise 黎聽下
https://lih.kg/2177786
個啲真係選鳩數,阿K今次係做錯咗,但我覺得未至於去到好嚴重,反而抽水同埋話佢係食人血饅頭到而家都未俾證據個啲我覺得個人品都唔多掂囉。
講伍生或者天水連線冇做嘢係咪搞笑?
地區工作佢哋做得好多呢啲小事唔講
平時天水圍有咩手足出事
無論咩時間佢哋都會立即出現
講緊係凌晨嘅時候佢哋都會自己出去幫手
我真係冇乜見到有邊位區議員可以做到佢哋咁樣
好似廿四小時工作咁
而且真係得佢哋每次都咁撐前線手足
又賣樓搞抗爭又孭暴動罪
以上呢啲唔係同區嘅人根本唔會知道
今次伍生的確係幼稚,但呢啲少少錯誤就變咗好似彌天大錯
仲要話佢係食人血饅頭
會唔會搞笑咗啲?
認同,成班好似棒打落水狗咁,好似人哋做過啲咩好野唔記得曬咁
今日仲要有一啲議員繼續炒熱呢個話題
完全唔知道用意喺邊度
同我望過有份鬧嘅議員
佢哋平時都係完全冇出過手幫區內手足
淨係喺區議會內按章工作
呢啲議員係好成熟好理智
所以呢個時候咪可以大聲恥笑
個啲真係算鳩數,阿K今次係做錯咗,但我覺得未至於去到好嚴重,反而抽水同埋話佢係食人血饅頭到而家都未俾證據個啲我覺得個人品都唔多掂囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞