伍健偉係唔岩 但你地都有不足

484 回覆
770 Like 92 Dislike
你個痴線佬

幫手推
Social Media 成功與否,乜都講
。Impression
。Engagement
。Interaction
。Conversion

你地自己問心係咪會經常CLSS
。Comment
。Like
。Share
。Subscribe (Follow)
所以你唔覺d 黃tuber / 黃page ,都成日要提大家CLSS? 搞到好似乞衣咁

點解何妖呢D撚屌會咁多like,先唔理人地有無真係買like定點。
但D藍絲係將個個建制/親中既post都會走去CLSS
情況等於長輩圖咁,點解你地會覺得咁篤眼篤鼻,咁難忘。
因為受眾(Target Audience) 唔係你地,但你地都不斷睇到呀嘛
文宣戰連登講左好耐,唔好剩係識圍內宣傳,要比埋D藍絲/奶共狗睇

無錯呀K呢個move係衝動、兒戲。
但大家亦需要好好思考點解個現象會係咁、點解佢會咁諗。

正如你地成日走去屌9狗隊/政府柒野咁。Don't make stupid people famous
見到自己友既post 唔該好好去CLSS

我正正係投佢
投佢係民意授權佢為區服務,而家拎個議席黎玩?
就算想like數多過何妖都唔係咁樣拎議席黎公開講
講真對佢好失望
樓主咁好心機
樓主好有心支持
感謝樓主
On9
逐個follow 唔洗錢架喎

其實follow自己同隔離區既議員可以拎到好多地區資訊
唉 知柒能改,問題係佢知柒未,否則只會一柒再柒。

利申 區議同初選都係投佢,區議贏條萬年廢老百幾票咋
除咗自己住嗰區
大家可以like埋返工返學嗰區
實關大家事
up
樓主好波!推呀
樓主好波
唔想再有手足被黑警自殺?用呢 8個apps! [已增 iOS apps]
https://lihkg.com/thread/1864933

呢啲apps可以避免黑警 link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

啱所有人用,尤其前線手足

希望大家可以幫P牌樓主推爆佢同埋試試啲apps
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞