山東13名男生輪姦初二女生 爆料人傳被喝茶

235 回覆
260 Like 27 Dislike
我知邊度有

因為受害人係大陸人就話抵死嗰啲真係痴9線
你哋老婆同嗰女因住俾人輪 道德底線無下限 仲求片
係啊我係道德撚啊 5毛添啊DLLM
睇完之後令我諗起吉野家
你係支那人
「願你不會原告變被告」
屌班仆街冇撚人性
屌你而家比人輪姦仲要唔敢報警(甚班冇撚得報)
十三隻似人既生物
驚冇證據咪拍低佢
屌你老母死黑警
條女有笑ga wo, 同埋影唔到插入
所以?
D領導都係咁玩
沒問題喎
喝咗茶,所以控制唔到表情?
https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZisGhB95WJK1pFx27Dtn8rR6Tb3xOJLzUFaDqt5mRdPi2IxmSR0vDejE7SQiQUtZcd58xhDB1d9I6ZTf8FPLU-v3aJl3jChm3dqi-4FwUyxPVXM_1RdlTktGLYkQPbRW-uJOvhBjTVIPb8VIwLBT0rX56fMQjqYZ-vCDIi3HEvE2oKFjFdlaNq2TfjfzkxzaOv-8TiyzTM07Zs9OoCrrEFRomqOefs1im6iYwgfJ2TGMpdhMkvXtSZkQjVFbbxSlK49ml4H6eBPoKjw1zGsvX1zkZV9GiCnzsrsk9-ZfUI4FPO-eBHfLzR3RY26gUnb7gtldJenizbYQ_1840gHC4Dfy_1Zvmy4pQ&site=search&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwj3_JycnbvrAhUJ4pQKHU0gB9wQ9Q96BAgBEAg
原片全長7:25係有插入,同埋我唔覺得佢咁既表現可以稱之為笑,因為驚慌得滯表現得不知所措人有時都可能做出一啲不合時宜嘅表現黎掩飾尷尬,總之人嘅心理機制係好奇怪,除非你/我有俾人輪姦/強姦嘅經歷,否則係冇可能言之鑿鑿咁將受害人一啲好可能因環境先做出嘅反常行為當成係自願嘅表現,咁做完全同警方用黎屈陳彥霖有精神病嗰套口吻差唔多
垃圾連登仔
一邊話人畜牲一邊話片呢片呢
你會唔會睇豬同豬扑野

我寧願睇番假假地嘅劇情片
都唔撚睇
唔同房間背景
唔係同一條女
唉條女好撚慘,屋企人仲要唔敢出聲,強姦不得好死
偷偷的背著我,喝他的茶
九成係果啲所謂高幹子弟
聽講有第三條 同一間房 有條女主動幫某條仔打飛機

條仔下面仲壓住另一條仔 抱住佢打食雞
都唔知你咁緊張條支那臭蟲做乜,佢大個左都係出黎做雞再唔係落黎香港搶資源架啦,最好先姦後殺就安樂晒睇見支那人自己人姦自己人就最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞