山東13名男生輪姦初二女生 爆料人傳被喝茶

235 回覆
260 Like 27 Dislike
hi
咁係個點係點樣
收風
唔想再有手足被黑警自殺?用呢 8個apps! [已增 iOS apps]
https://lihkg.com/thread/1864933

呢啲apps可以避免黑警 link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

啱所有人用,尤其前線手足

希望大家可以幫P牌樓主推爆佢同埋試試啲apps
乜你覺得香港人又有人權咩
你等你老婆同個女俾人姦殺啦
我有講過香港人有人權咩
反正含家都唔係香港你咪慢慢姦殺
你而家可憐佢 到你俾狗拉入集中營果陣
就會見到佢同佢啲朋友係網上叫囂男殺女姦就岩啦
女既姦到大肚玩到脫肛等你班香港死淫閪唔好收住美金搞搞震
生出黎既男既殺 女既就養大佢由細當佢性奴咁教
而且生到生唔到就cut哂啲手手腳腳做飛機杯服務全體中國人

上上微博就知上面班人係咩物種 可憐佢地?
9女cp
2020中國特色台兒莊大捷.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞