Medicom Bearbrick 分享/交流

366 回覆
8 Like 21 Dislike
唔好意思係我多心,say個sorry先
我上面都有提到有同Bearbrick crossover嘅單位有如銀河沙數,可能有你鍾意嘅人物、品牌、圖案梗會有一隻你會有興趣,同埋無可否認bearbrick有價有市,太多炒家,炒到好貴,又引到更多炒家就算無興趣都炒埋一份
聯乘再出幾千款梗有一款啱心水係真 對比其他玩具算係大眾化少少

不過說到底 bearbrick嘅巿場價值吸引咗一班人一邊玩一邊投資
講真有時見到自己有買果啲款升值都有啲開心嘅感覺,當然用黎收藏嘅話升到幾錢都無關係,但每個人心目中都有個價,去到自己無可抗拒嘅價錢嘅話可能都會放
多左人炒係真既,馬交系列同baby
不過有價值先有人要,有既咪j下價,無咪入其他
利申: 買左咁多,放過2隻only
我都係放過一隻仲要低過入手價放
馬交系列真係無興趣,連抽都無抽,但fb group呢個月係咁俾馬交系列洗版,睇到好煩
放個2隻,都係多左set所以放
想問聽日隻招財貓要點抽法?
Sor幫你唔到,未喺官網買過,等其他巴打指教
呢啲款 現時有冇得訂定一定食炒?
溝色個隻?
牛奶妹
baby認真唔識欣賞
唔明點解咁都有得炒
一定食炒,香港啲水貨鋪都係喺日本搵當地人/當地大陸人做排隊黨,咁高成本一定貴
有波波係入邊浪下浪下,<標誌性產物>
無計,我相信大把人咁係咁中毒
入咗手玩完 將來放返出去都仲有肉食
Juice有得抽,可以去碰下運氣
唔該師兄
大隻係咪400%?
自膠先 搵到網上賣$120-140usd
有100加400%想問係咪正常價位?
想搵boba fett係咪已經無乜可能?
如果你真係搵到$120-$140usd呢個價,我覺得你買呢個好過,香港好難見到呢個價,同埋BOBA FETT 100%同400%係分開買,同埋佢都有分新版同舊版,個print有啲唔同

呢架mk7 1000%出面咩價位
冇盒小花
感謝
而家最想要Simpson, Star Wars 同Eva
應該全部都係炒價
如果一隻400% ~1500hkd 算唔算過份?
Star Wars 好多都出左新版,唔算太貴
Eva你預2500-3500一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞