Medicom Bearbrick 分享/交流

366 回覆
8 Like 21 Dislike
果日好似頭十分鐘都仲買到 呢兩三次算易搶
十分鐘?我見兩分鐘已經sold out啦喎
其實有咩地方吸引
我04分入嘅 我見買完refresh 咗幾次都仲有
不外乎係兆萬超人玩具、HolyFab, 信和頑童,而家連五月同孤仔都有得訂,最後就現時點果啲隔仔鋪
係wo 交收個2隻 啲關節扭個聲
同係鋪頭買個啲聲一樣 我諗應該係真既
同埋有貼紙個啲
Medicom果隻flower bomber 成6/7k,又大盒,有錢買都無位擺
Toy story 招財貓同im都好靚
但係好似出過好多款又多炒價
驚做咗水魚都唔知
呢啲可以去Carousell 或者入啲bearbrick group格下價
如果你想買IM得Marvel系列應該二千幾三千起跳架啦,
招財貓就一千至二千幾不等,如果Toy Story系列除咗原色巴斯胡迪,其他應該可以數百至千五以內
唔該晒你嘅解答
有睇中隻400%白色招財貓 上過carousell睇 二千幾三千又有幾百蚊又有 想問吓有咩唔同
好似有分幾代有冇話特別推介入邊個版本會好啲?
im太貴追唔起
toy story打算入新出個隻三眼仔
個人建議:
1. 招財: 要便就追絨毛啦
2. Toy story: 有新就去訂款,番追就預食炒
你係去玩具舖訂?
有,fb,現時點
不過係fb徵放多
近幾隻新出嘅都無現貨,洛文、黑白米奇等等,所以各位師兄見到有邊隻想買好訂定,等現貨好大機會食炒
無代理貨既,全部預食炒
依家啲bearbrick根本痴撚線
靚少少嘅款唔訂嘅話一出已經最少炒到double
fb grp有人放$800但冇盒
謝巴打
望望先
啱就入,不過中古野又display過就睇你心理了
點解官網標價 12000yen
門市預訂 成4000$ 以上?好誇張
邊款?
應該係請牛奶妹粉紅招財吧?
呢啲無行貨加限量真係要食炒價水貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞