我個女神今日終於Roll 支草

102 回覆
11 Like 105 Dislike
Roll 煙唔撚得?
冇證據Admin del post唔該

我有話公審咩 我有話報警咩 我有話佢一定係香港咩 就算佢隊草話唔定係外國都唔得

以為自己好撚醒,收檔啦

屌戇鳩
人地串緊連尼住del post呀

咁咪del 埋我post 囉 宜家原來冇實際證據唔可以開post討論 唔講仲以為我做緊警察一定要搜證

你仲係唔明....

屌我都唔知講咩好 我講到咁白你都仲係以為我真心,咁我點玩落去

好撚明顯串緊連尼住啦

柒左仲要扮冇野
自己睇返自己紅字幾柒啦
Roll 煙唔撚得?

我有話公審咩 我有話報警咩 我有話佢一定係香港咩 就算佢隊草話唔定係外國都唔得

以為自己好撚醒,收檔啦

屌戇鳩
人地串緊連尼住del post呀

咁咪del 埋我post 囉 宜家原來冇實際證據唔可以開post討論 唔講仲以為我做緊警察一定要搜證

你仲係唔明....

屌我都唔知講咩好 我講到咁白你都仲係以為我真心,咁我點玩落去

好撚明顯串緊連尼住啦

柒左仲要扮冇野
自己睇返自己紅字幾柒啦

oh wa 我柒左啊 好柒啊 醜醜怪

都係個句,以為自己好醒
乜柒都擺上網
早啲訓啦樓主
柒下陣唔該
乜柒都擺上網
早啲訓啦樓主
柒下陣唔該

有咩問題 呢度不嬲低質架啦
樓主on9

又紅又大咪好勁
樓主真心on9兼柒
roll 得咁柒就唔好放上黎喇😂😂
樓主真心on9兼柒

咪係我都知自己好醜醜怪 我真心扮假膠希望自己冇咁柒
roll 得咁柒就唔好放上黎喇😂😂

你又roll 返支囉
樓豬擺人IG出黎想公審人 又冇證據
樓豬咁威威不如直接自己去報警算啦
柒左仲要屌番人轉頭
大家快D走呀 樓豬好惡
樓豬擺人IG出黎想公審人 又冇證據
樓豬咁威威不如直接自己去報警算啦
柒左仲要屌番人轉頭
大家快D走呀 樓豬好惡

仲唔快啲走,我黎咬你啦
樓主想公審人點知比人圍屌,好sad
算啦柒左咪認 你兜得好肉酸
樓主想公審人點知比人圍屌,好sad

係囉 點估到俾人死都屌返生啫 又點估得到原來放張圖都俾人屌返轉頭
Roll 煙唔撚得?

以為自己好撚醒,收檔啦

老羞成怒
算啦柒左咪認 你兜得好肉酸

成個post 都冇講過公審人,你以為你地法官咩
柒兜
Roll 煙唔撚得?

以為自己好撚醒,收檔啦

老羞成怒

自己睇最後一句啦,就係同你講
柒兜

咪係,好醜怪
樓主on9
乜9都叫人del post 柒d
食屎啦,垃圾
To樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞