我個女神今日終於Roll 支草

102 回覆
11 Like 105 Dislike

好登佢開心 終於做到野
隻戒指
Roll支草
暫時
外國係咪都有像棋枱

唔想佢係香港俾人拉
咁又係女神
暫時

所以咪登佢開心 佢應該roll 左好多次終於有次似樣
咁又係女神

roll咩又冇講 冇證冇據唔好學人開post
暫時

所以咪登佢開心 佢應該roll 左好多次終於有次似樣

可能人地食捲煙姐

Roll 煙唔撚得?
冇證據Admin del post唔該
Roll 煙唔撚得?

我有話公審咩 我有話報警咩 我有話佢一定係香港咩 就算佢隊草話唔定係外國都唔得

以為自己好撚醒,收檔啦
草又點,cocaine又點,落落場一半都會食

自隊又唔係賣比人
草又點,cocaine又點,落落場一半都會食

自隊又唔係賣比人

係lor 係lor 印度都成日有強姦案架啦,咁又點wo,只要唔係強姦我就可以接受
用埋d唔同程度對比,

你搵到單強姦我就有興趣理下啦

之但係呢壇都囉黎傾就真係藏拙好過
Roll 煙唔撚得?

我有話公審咩 我有話報警咩 我有話佢一定係香港咩 就算佢隊草話唔定係外國都唔得

以為自己好撚醒,收檔啦

仲惡過華秀隻狗
Roll 煙唔撚得?

以為自己好撚醒,收檔啦

屌戇鳩
人地串緊連尼住del post呀
關你撚事?
關你撚事?

Roll 煙唔撚得?

以為自己好撚醒,收檔啦

屌戇鳩

咁咪del 埋我post 囉 宜家原來冇實際證據唔可以開post討論 唔講仲以為我做緊警察一定要搜證
我又唔係想向連尼住報警 1點解一定要實際證據wo
關我撚事
Roll 煙唔撚得?

以為自己好撚醒,收檔啦

屌戇鳩

咁咪del 埋我post 囉 宜家原來冇實際證據唔可以開post討論 唔講仲以為我做緊警察一定要搜證

你仲係唔明....
Roll 煙唔撚得?

以為自己好撚醒,收檔啦

屌戇鳩

你仲係唔明....

屌我都唔知講咩好 我講到咁白你都仲係以為我真心,咁我點玩落去

好撚明顯串緊連尼住啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞