【突發】林卓廷被控暴動、許智峯被捕

910 回覆
130 Like 871 Dislike
又一個人的暴動,佢條片佢都係企係度,剩係講嘢,同比人𡁻,咁都有得老屈,你啲黑警同律政司嘅人唔好話自己打份工,平庸之惡,你地全部都要死,唔好以為自己唔係黑警就冇事,我地冇野做得到,剩係日日等你有報應,幾百萬人日日望你地慘死
香港
自己追下post啦 賣衫呃錢袋左幾十萬 臨尾邊個再提呢件事邊個就比人踢出group
好奇咩!成班泛民都肯下跪接受人大委任繼續做議員。都放棄民主啦,屈埋佢雞姦陳志全都得呀
幾十萬換暴動
攪一大論
好易揾你咪去揾下咯

我無話佢岩
尼個時候仲分咩化
都唔知你係咪啲PR講野分化講事實既人
由頭到尾我正係針對之前司令扮記者比狗咬過
仲無啦啦比人屈做黑警 黑警五毛PR死全家啊
我明. 總之如果我唔理解錯
任何人都係成立一間一人公司, 宣稱自己係做新聞, 再整張記者證
就好似職員證咁

不過個重點係記者無註冊,
加上全球各地網絡發達
任何人就係咁持有手機搞直播都可以自稱公民記者/民間記者

民間記者是指不屬於傳統傳媒體系以外的新聞工作者,包含已脫離一般傳媒機構、以獨立身份對事件做出報導的人,或者對新聞工作有興趣的業餘人士。
分化咪中計咯
5:0都做過執法人員 同佢玩呢啲盞自取其辱
我地個個講緊法治你講記者咩7
你去返個重點啦
死黑警
指鹿為馬
班狗都doj 真係每次都可以令香港人驚訝
我們也知道他們知道我們知道他們說謊,但是他們依然在說謊
我恥笑果條友過往做太多人血饅頭同on9既野姐
我笑完啦 而家可以返重點了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞