[哥狗執教要道歉?天方夜譚] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區180

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
家族史有冇心臟病?
巴迷lm做埋鏝迷
無 但睇左2年反cup加8:2之後有了
應該科會先過bwa

但科好多位都打得

假9左右翼攻中
咁你立定遺書
好似話打官司
大雄根本就要錢唔要人果類
換走arthur就知啦
總括暫時最新消息,美斯已用傳真向巴塞遞交離隊申請,美斯嘅法律團隊並就住合約中6月10日/30日屆滿嘅免費自由離隊條款作出爭議,指歐洲足協因肺炎已將今季完結定為8月31日,所以美斯而家將有權啟動呢條條款!
.
由於呢個係700M同0嘅分別,巴塞主席巴杜姆預料唔會屈服,由於武漢肺炎帶黎嘅法律灰色地帶,極有可能導致巴塞同美斯對簿公堂,一代傳奇最後要同球會打官司分手,相信場面會極為醜陋,問題就係,巴杜姆會唔會做到呢一步?
科有突破力 踢翼比較啱發揮 夠快
佢有場踢假9都幾好
ching曼城柒極都唔會比人兩年連續贏3球情況下反cup
個震撼係令到我對8 2都無感覺
小花黎仲有個好處 就係可以留牙路
牙路依家32歲都仲有貨交
靠耶狗死得啦
牙路炒軌6:0果場 miss左球空龍
轉頭就禁區外射爆你 耶狗仲係到扭緊屎忽花
打里昂熱狗都輸
夠柒未
大雄連free走都唔俾

做得咁撚肉酸
平時做開cd rom都要出嚟留個名
呢2年講柒你地輸比歐聯冠軍猁同拜狗
曼城輸比末來熱同法甲7弟
八奇文仔簽牙路再十年後簽美斯
仲有norwich
美斯黎到個陣點排?
| Messi: “They want to take me to court and forced me to stay!”

🗣| Khaldoon: “Don’t worry Leo! I will spend £30 million on the 50 best lawyers in the world to sue them for the next 10 years”

今舖靠主席 強大後盾
牙路
是但 唔訓 美斯 是但
是但
是但 是但 是但 是但
是但
過嚟即刻整個美斯銅像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞