[哥狗執教要道歉?天方夜譚] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區180

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
屌吹到似陳陳
應該走硬

係睇邊隊要同埋洗唔洗錢
嗰解約條款好似話唔可以轉歐洲豪門
有冇諗過美斯撚緊全世界狗
唔差在畀佢撚埋呢次啦
其實佢黎唔黎都冇咩所謂
反正免簽
人工呢家野竟然上面有人care
你話比8億出去就話唔撚要姐
如果小花真係肯黎 有牙路有哥狗說佢 人工應該唔會高得去邊
更何況我覺得小花係想拎多次歐聯為主
免簽喎大佬 咪撚講到小花黎真係冇用先得架
佢行行企企齋傳都勁撚過根啦

水塘,吉清已經頂廿個
welcome messi
你話要嘔7億8億出黎緊係唔撚要 依家講緊好大機會係free
全個世界球迷都j緊黎自己果隊
齋比人工就有世界級球王坐鎮 唔好講夾唔夾到
球會場外效益都賺撚到笑啦 真係得垃圾鏝咁撚清高唔要
Lan la
你頂100個
咁又係既 如果真係free既話
心情好糾結 有美欺睇打J就一定爽 但係成對波最大問題根本就係防守
事實係 如果小花黎到就算比佢500k per week
佢場場可以整到個killing pass比牙路入波
場場只係贏1:0已經值回票價
好撚過屌你老母廢根跑撚足全場之後橫傳當做左野
仲要面對面交失比人打反擊 on99
買完美斯

再買雲迪克同高列巴尼

唔啱再買埋our頂根

擺撚柒明金錢足球
小花黎到一定解決唔到防守問題
但至少可以解決到進攻先
施華走左 b華有幾可打攻中 得返科仔 根 同唔訓
科仔仲要浸 如果唔訓一個唔好彩又傷半季
靠根你場場買定對家都得
其實根都要220K一個禮拜
如果小花真係黎鏝
哥狗一定要搵套唔可以圍住小花轉既戰術
如果唔係就同圍住唔訓黎踢冇撚乜別
不過我諗都幾難 哥狗本身都on99得一套
佢霸主左個前鋒位 牙路就尷尬
所以咪臭閪囉
上面仲話人工係返到
屌你老母根呢d都值220k
當年yaya 1m都得啦
屌牛未
巴塞好似想賴死唔比佢免費走
220k 行行企企橫傳當做野 打防中唔撚跟人守輸埋波仲要面對面交失波
vs
5-800k 行行企企唔撚防守 間唔時交到killer pass 起碼仲識過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞