大快活d廚師係咪未學過廚

123 回覆
50 Like 8 Dislike
大家樂>美心>吉野家>>>>>>>>>>>大快活

美心狗都唔屌
樓下焗豬好撚入味喎
快餐黎講 cafe de carol班主廚幾好 唔知分區行政總廚係歐洲咩國家受訓
大家樂啲咖哩得個辣字
又水又多油
個雪菜肉絲米又hea整又難食
每次都係食燒味雙拼算
實冇死

係咪間間唔同?我屋企樓下嗰間好撚好食 食上癮

same大快活咖喱食上癮

咖喱同咕嚕肉
大快活鐵板扒餐好好食喎
大家樂>>吉野家>>>>美心>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>大快活

你食開屎大㗎?美心喎?

睇黎你一世食屎
百分百都幾好食 但好似唔係成日見到

百分百CP值好高
日日去樓下食,午餐推介蒸肉餅、晚餐食煲

我去開食炒飯 好過一般茶仔
大家樂既沙嗲牛肉麵,超級難食
豬排飯排名
大家樂>新美心=大快活>美心MX>其他垃圾餐廳

請教新美心即係邊間?
睇地區?意見咁兩極
豬排飯排名

請教新美心即係邊間?

美心mx
洗撚識廚
拆開包裝倒落去就係
而家美心MX極高質
美心同大快活一樣咁劣
大快活間間唔同 大家樂就間間差唔多
樂係高質啲嘅但活呢幾年進步左好多
以前仲難食。。
大快活早餐好撚正喎
我日日食
世界級魚柳
早餐唯一係得個炒強好食
大快活燒味係俾狗食
大快活早餐好高質喎
豬排飯排名

請教新美心即係邊間?

美心mx

就咁叫MX
乜大家樂員工除了返工仲要幫老細上網吹奏
次次都係好短時間就成班鳩沖出黎楊到咁

少年你太年輕了
吹奏大家樂嘅係大快活啲人
少啲人去食做少啲
真係好睇邊間分店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞