大快活d廚師係咪未學過廚

123 回覆
50 Like 8 Dislike
早餐大家樂
下午茶大快活
晚餐大家樂

大家樂>>>大快活>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>美心

美心狗也不屌

呢位手足講得岩
午餐可以食多餐大快活 新出吉列黑豚飯超正
大快活啲野食唔熱
食左三次都冇改善 以後唔食
而家除咗mx2 其他狗也不屌
早餐黎講大快活>>>>>ALL WOR

Agger
不過晚餐狗都唔屌
我屋企樓下,同埋學校附近都係:
大快活>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>大家樂

大家樂極難食,啲野食酸,狗也不屌
係咪間間唔同?我屋企樓下嗰間好撚好食 食上癮
細個食美心焗豬屌佢老母同我落西芹成個飯勁難食
話美心好食d人係咪痴能左線
KFC>>>m記>>>>>大家樂=美心>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>一粥麵>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>大快活
吉野家>all
召喚Gordan Ramsay
上面d人幾撚耐無食過美心呀 轉左做黑鳩猛猛裝修之後屌打大家樂啦
希望會員在對他人作出這種嚴重指控前審慎思考理據,小心求証,以避免有人被無辜牽連
KFC>吉野家>>>大快活>大家樂/M記>>>>>>美心
百分百都幾好食 但好似唔係成日見到
百分百都幾好食 但好似唔係成日見到

百分百CP值好高
日日去樓下食,午餐推介蒸肉餅、晚餐食煲
我覺得佢個厚切黑豚同咕嚕肉幾好 ...
其實高質喎,不過係服務囉
美心真係好撚難食,大快活都唔好得去邊
係咪間間唔同?我屋企樓下嗰間好撚好食 食上癮

same大快活咖喱食上癮
豬排飯排名
大家樂>新美心=大快活>美心MX>其他垃圾餐廳
但有某幾間焗豬個廚勁整得勁撚好食

好似係麗晶花園大快活食過一次正到記得
仲有秀茂坪,淘大間大家樂
大快活個咕嚕肉好好食喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞