有影》林書豪嘆:亞洲女生總追求洋腸

130 回覆
79 Like 1 Dislike
台灣人賓州短 賴咩9?

18CM

點解全球平均數高過大部份國家嘅半均數?
強國用人口嚟計都拉低咗個平均數啦

北韓佢點知

認真 我都差幾毫米17啦 啲數據吹出黎架
控衛做all star要同得分後衛一齊爭
就算剩計控衛林書豪對上仲有Russel Westbrook, Stephen Curry, Kyrie Irving, Chris Paul, John Wall, Isaiah Thomas, Mike Conley, Damian Lillard, Kamba Walker, Kyle Lowry, Derrick Rose, Jeff Teague, Tony Parker, Goran Dragic, Ricky Rubio
Mike Conley就真係掹車邊啦,林書豪

lin係東岸
呢堆入面
我認為得Irving, wall, isaiah thomas, kemba walker呢四位係勁過lin
Lowry同lin如果有同樣機會lin未必差得過佢

講緊pre draft
Jlin 都講到出口
真係

純亞洲人過幾百年會唔會絕種
就算剩計控衛林書豪對上仲有Russell Westbrook, Stephen Curry, Kyrie Irving, Chris Paul, John Wall, Isaiah Thomas, Mike Conley, Damian Lillard, Kamba Walker, Kyle Lowry, Derrick Rose, Jeff Teague, Tony Parker, Goran Dragic, Ricky Rubio

至少做到弱隊嘅正選PG
你話All star級數就肯定未夠班
人地咪當你係賤西囉
條台仔又黎
返去打cba la

屌你 亞洲人都唔支持

搞驅洋運動好冇
亞裔女叫到洋人濕曬冇計架wo
11cm係扯定未扯
條台仔又黎
返去打cba la

屌你 亞洲人都唔支持

搞驅洋運動好冇
亞裔女叫到洋人濕曬冇計架wo

台灣人賓州短 賴咩9?

18CM

北韓佢點知

計未扯?
呢件台仔有d心理變態
你自己咪又係假洋鬼子
呢個post 一邊討論長度 一邊討論林書豪 笑左
但我記得睇過一篇新聞,話亞裔男與白人女結婚比例越來越高,因為新一代亞裔男被定型為高學歷高收入同比較顧家

但歐美國家主流唔肯講呢樣野
因為人地都係守城,都係要避免自己白人女人同其他膚色人種一齊
香港就on撚9
d女拖件白鬼,係歐美國家,白女拖其他人種,會被人歧視

我同意中國政府宣傳唔好同外國男人行埋既政策架
就算剩計控衛林書豪對上仲有Russell Westbrook, Stephen Curry, Kyrie Irving, Chris Paul, John Wall, Isaiah Thomas, Mike Conley, Damian Lillard, Kamba Walker, Kyle Lowry, Derrick Rose, Jeff Teague, Tony Parker, Goran Dragic, Ricky Rubio

lin係東岸
呢堆入面
我認為得Irving, wall, isaiah thomas, kemba walker呢四位係勁過lin
Lowry同lin如果有同樣機會lin未必差得過佢

同一句說話適用於Reggie Jackson同Dennis Schroder身上
鬼佬好多大大條 好羨慕

隨隨便便都20cm
18cm 捅死人

暫時華人演藝界已知尺碼最長嘅係吳吉x
18cm
冇嫁啦
白人係世界第一人種

黃種人真係inferior race
16cm左右 SP話我長過晒佢啲男朋友
台灣人賓州短 賴咩9?

18CM

北韓佢點知

計未扯?

由邊度開始度上去
鬼佬好多大大條 好羨慕

隨隨便便都20cm

https://holland.pk/y14i7te9

https://holland.pk/tv18gqyl

條女 more
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞