有影》林書豪嘆:亞洲女生總追求洋腸

130 回覆
79 Like 1 Dislike
Wall勁好多喎

淨係比較緊速度
你同我講佢勁好多?
還翻 俾你

夏季聯賽有球steal咗wall然後fastbreak
快撚到仆街

10年 大傷完做左手術之後速度好似返唔返以前

但佢技術進步左好多
左手,三分,防守
慢慢練晒出黎

John Wall可以3.8秒內(好似係)帶波跑完全場射Last Shot
雖然炒左
咩人都係中意白靚淨 正所謂一白遮三醜
加上鬼佬普遍好高大 下體又好肥美
所以中意洋腸無可厚非
香港喺亞洲排咁前
反而估唔到印尼豬仲高過我地
連人生贏家都咁講
台灣人賓州短 賴咩9?

18CM

點解全球平均數高過大部份國家嘅半均數?
強國用人口嚟計都拉低咗個平均數啦

不嬲都覺張圖好流除左graphic叫比較好
正常香港人點會11 仲要未計印度人數量
唯一正常係幅圖冇連登仔 因為拋離得太遠

計扯左定未扯?
豪哥算唔算屈樹 打nba 美國藉又哈佛畢業
台灣人賓州短 賴咩9?

18CM

點解全球平均數高過大部份國家嘅半均數?
強國用人口嚟計都拉低咗個平均數啦

北韓佢點知
中東都冇
又係度一碌鳩打一船人
你自己自卑又瀨啲女人鍾意鬼佬
你個人係柒,俾你變做白人一樣係柒
返屋企打飛機啦
南北韓

作為香港人明明都係世界後列
但都會笑包尾既韓國人
咁你明白點解黑人白人笑尻我地

已經亞洲最長
咁都叫後列

香港人真係自卑到極點變成自我中心
成日覺得自己係悲劇主角
呢樣先係全世界睇我地唔起既原因

世界後列
你做乜撚野?

香港唔係世界後列
但香港人係呢
是但出街搵件南亞裔既都高等過你土生土長香港仔
控衛做all star要同得分後衛一齊爭
就算剩計控衛林書豪對上仲有Russel Westbrook, Stephen Curry, Kyrie Irving, Chris Paul, John Wall, Isaiah Thomas, Mike Conley, Damian Lillard, Kamba Walker, Kyle Lowry, Derrick Rose, Jeff Teague, Tony Parker, Goran Dragic, Ricky Rubio
Mike Conley就真係掹車邊啦,林書豪
控衛做all star要同得分後衛一齊爭
就算剩計控衛林書豪對上仲有Russell Westbrook, Stephen Curry, Kyrie Irving, Chris Paul, John Wall, Isaiah Thomas, Mike Conley, Damian Lillard, Kamba Walker, Kyle Lowry, Derrick Rose, Jeff Teague, Tony Parker, Goran Dragic, Ricky Rubio
Mike Conley就真係掹車邊啦,林書豪
垃圾泡狗 又樣衰又短j 真係慘 低賤民族
林生開句聲, 啲女飛到埋黎出晒水咁等你入啦
18cm 捅死人

非洲巨根

好恐怖

If you try black....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞