依家d 90後真係好小學雞,帶佢一齊見客食飯竟然叫熱華田!

236 回覆
28 Like 318 Dislike
報紙佬明知係假膠都照報
Ching好波, 而家d九十後真系吾屌唔鬆化

系你老母
吾你老母
善用起底功能
立克柯
咁撚熱都飲熱華田
連登依家小學雞化到真條得人驚,條睡假膠up兩句都咁多真心當真,上抽水上埋百份添。小學雞幾時可以爭氣呀
利申:唔係話針對幾多十後,但發覺小學雞多數係90後黎
Ching Ho Ball
抵我支持你咁耐
關你撚事咩
咁你飲乜尻啊小學雞
報紙佬明知係假膠都照報

香港報紙佬識撚&駛撚分
正義豬sir,提名你做傑ching 好唔好
Dry martini
豬sir ho ball
呢啲咪濕尻既convention囉
飲一杯野都有stereotype 可以比人話係等於小學雞 出黎做野飲奶茶咖啡等於正常
屌 咁你落club唔pop酒唔開枱淨係係bar枱飲野係咪唔正常?
你用有手抽既公事包返工 佢鐘意用就咁搵手拎住既clutch
返工 咁佢係咪又要比你屌唔正常?
飲一杯野都有stereotype 可以比人話係等於小學雞 出黎做野飲奶茶咖啡等於正常
屌 咁你落club唔pop酒唔開枱淨係係bar枱飲野係咪唔正常?

恭喜樓主

Link?
Can't find ...

樓主你係得既
點解我到宜家都諗唔到飲華田同respect有咩關係

恭喜樓主

Link?

樓主你係得既

屌 假膠上報
我會叫杏霜

唔係仲要教吓,擺明係條90後岸鳩唔識野啦
睇樓豬d文真開心
話說岩岩食Lunch,

咁成Team人連埋個客一齊食,

開頭都好地地,

因為我地唔係叫餸食飯既,

係叫Set Lunch既,

咁每個餐都送杯野飲(奶茶咖啡),

咁其他人都好正路咁叫啦,

點知一輪到隻60後,

佢竟然問有無熱好立克。

我地成枱人連埋個waiter 個樣即刻變左黑人問號。

仲以為小學生放陸運會!

依家d 60真係唔識睇場合做人![/quote]
比著以前,叫熱帶華田已經即炒

恭喜樓主

Link?

On cc fb
普洱啦,我大中華騎劫你個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞