依家d 90後真係好小學雞,帶佢一齊見客食飯竟然叫熱華田!

236 回覆
28 Like 318 Dislike
Ching好波, 而家d九十後真系吾屌唔鬆化
90後係社會垃圾
根本小朋友先飲華田
有乜問題,下次飲野係咪要問你意見先啊?

咁都無問題?
根本小朋友先飲華田

依家d 90後真係長唔透
叫小朋友鴛鴦
啱啱食lunch,大佬帶全team人食飯,入到去坐低,今日腸胃唔係幾好,唔敢飲凍野,叫左杯熱華田,之前全場望住我,唔知咩事
我果日都係隔離枱
笑到我噴飯
好彩我公司連interview機會都唔會比90後
10個90後,11個都係伏,見黎都曬時間
出公司數都唔識叫凍華田,真係無鬼用
我果日都係隔離枱
笑到我噴飯
好彩我公司連interview機會都唔會比90後
10個90後,11個都係伏,見黎都曬時間

Ching 我有個同事想識你.......

話你好型好大隻

點睇
屌你老母
有咩問題
絲打叫左咩飲

凍幻茶小田小冰
唔該要一杯鮮揸牛奶加3隻生雞蛋, Rambo感大隻都係感飲!
丟架!!!

恨鐵不成鋼
咪就係,上次老細帶樓主上大陸公幹,去個客個廠玩。
班大陸佬個個帶女,玩到癲曬,要班雞跪低接聖水
樓主一睇就識做啦,唔單止幫老細飲尿,仲含到乾乾淨淨。之此之後老細同班大陸佬稱兄道弟,生意勁好,仲加左樓主五百蚊人工。
班九十後都撚化,廿幾歲人仲飲華田,樓主飲尿個時佢地分分鐘飲緊奶
咪就係,上次老細帶樓主上大陸公幹,去個客個廠玩。
班大陸佬個個帶女,玩到癲曬,要班雞跪低接聖水
樓主一睇就識做啦,唔單止幫老細飲尿,仲含到乾乾淨淨。之此之後老細同班大陸佬稱兄道弟,生意勁好,仲加左樓主五百蚊人工。
班九十後都撚化,廿幾歲人仲飲華田,樓主飲尿個時佢地分分鐘飲緊奶

你再亂講野我唔排除出6c信
不如叫牛奶
不如叫牛奶

Ching 心水清
食屎啦樓主

留番比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞