牛角推出網燒真恋人AA祭二人餐

237 回覆
738 Like 4 Dislike
人哋港女俾人打到爆晒肛比你攞嚟宣傳?
我唔明呢單嘢點解唔係公關災難囉

人地攞黎宣傳關你咩事?
你打得飛機多好撚壓抑?

我說三道四關你撚事?
你打得飛機多好撚壓抑?

收皮啦

做乜鳩

小學雞式反擊
夜啦打個飛機好訓覺啦 聽朝返學唔好遲到
係咪想出呢個餐 跟住叫果2條友做媒
其實點解牛角咁撚貴 得幾舊肉真係飽咩

燒肉既野佢叫平啦,試下去伊呂波個啲,一人三舊水想走?諗下好啦

好耐之前仲讀緊書唔識世界,走撚錯左入伊呂波,食撚左我700幾蚊個人,仲要食唔飽

唔飽你無叫白飯姐

有叫 可能係我大食啦
食親燒肉都一定要食白飯,啲牛油加埋啲珍珠米
此貼必火

火你老母大陸仔

燒肉既野佢叫平啦,試下去伊呂波個啲,一人三舊水想走?諗下好啦

牛角之前出放題 都係每人270左右
燒埋海鮮就300幾

等佢出放題個陣先食

燒埋海鮮就300幾

等佢出放題個陣先食

而家好似都仲有放題啊

燒埋海鮮就300幾

等佢出放題個陣先食

而家好似都仲有放題啊

食伊呂波好過喇
有放題一人2百幾

燒埋海鮮就300幾

等佢出放題個陣先食

而家好似都仲有放題啊

食伊呂波好過喇
有放題一人2百幾

依呂波放題就不了
但佢lunch 好高質

燒埋海鮮就300幾

等佢出放題個陣先食

而家好似都仲有放題啊

食伊呂波好過喇
有放題一人2百幾

依呂波放題就不了
但佢lunch 好高質

咁有無邊間介紹?
marketing

燒埋海鮮就300幾

等佢出放題個陣先食

而家好似都仲有放題啊

食伊呂波好過喇
有放題一人2百幾

依呂波放題就不了
但佢lunch 好高質

咁有無邊間介紹?

依呂波唔放題 ok 嫁😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞