牛角推出網燒真恋人AA祭二人餐

237 回覆
738 Like 4 Dislike
係網上嘅你地先覺得咁算係公關

巴打有何高見

真係情侶見到宣傳唔會去食
唔係情侶又唔會去食

咁邊個去食?

你有拍過拖咩?
大家唔好中伏呀,呢個係平時嘅極上一人餐,同樣價錢,仲要少左個雪糕

可能枝酒就替左雪糕
大家唔好中伏呀,呢個係平時嘅極上一人餐,同樣價錢,仲要少左個雪糕

巴打食開香港仔嗰間
做人無公關食得屎

巴打食開香港仔嗰間

員工

倒自己公司米

可能枝酒就替左雪糕

要額外加錢架

屌 以為送酒 差啲狗衝 不過唔送價錢都算抵既
肯定兩個人夠食?
係網上嘅你地先覺得咁算係公關

巴打有何高見

真係情侶見到宣傳唔會去食
唔係情侶又唔會去食

咁邊個去食?

點解唔會

我都諗住同我男朋友去食

無人食都贏盡宣傳啦
咁樣做好過你拎錢去電視賣廣告

其實我都想知點解唔會去食

上面位巴打太天真喇,呢啲有話題嘅野去食一餐打個卡post上ig打埋個AA制tag,已經足夠。就算真係情侶都唔會理個宣傳,有個噱頭已經夠吸引啲人去食呢個套餐。

食唔食係一回事 佢將件事抽乾到個地步

起碼下次諗食咩,都會有機會諗起牛角先
唔爆呢單野真係好少諗到佢

拿 呢d咪marketing 囉
我個腦真係多左牛角呢個option

巴打食開香港仔嗰間

員工

倒自己公司米

大家唔好黎食,唔想咁忙

醒喎 識減輕工成幫公司倒米
有無link, 想睇下
上google search 唔到十九遍原文

https://hk.finance.yahoo.com/news/傑出公關-牛角-aa制-事件靚抽-064816404.html
其實點解牛角咁撚貴 得幾舊肉真係飽咩

燒肉既野佢叫平啦,試下去伊呂波個啲,一人三舊水想走?諗下好啦

燒肉既野佢叫平啦,試下去伊呂波個啲,一人三舊水想走?諗下好啦

好耐之前仲讀緊書唔識世界,走撚錯左入伊呂波,食撚左我700幾蚊個人,仲要食唔飽
咁快動作

巴打食開香港仔嗰間

員工

倒自己公司米

大家唔好黎食,唔想咁忙

醒喎 識減輕工作幫公司倒米
勁喎
抽咩水 溫書溫到脫節

好耐之前仲讀緊書唔識世界,走撚錯左入伊呂波,食撚左我700幾蚊個人,仲要食唔飽

唔飽你無叫白飯姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞