如果佢對你有意思,會畀咩signal你(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
本身覺得佢可能對自己有d好感
今日之後發現佢對個個女仔都幾好
但係唔鐘意人地

中央空調

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得
其實明明地 女仔想人鍚自己多D

其實邊個女仔想自己男朋友對其他人同對自己一樣 咁既話不如識朋友算啦 洗乜要男朋友

問題係個男仔都未係自己男朋友
平時對人好其實有咩問題

咁係咪應該對自己有意思再好小小 咁佢就會明?

姐係咁講姐 咁你鍾意一個人既時候發現原來佢對所有人都一樣既 之前對你做過所以warm既行為對過唔知幾多人做 你都會突然間好灰啦

仲掛住佢

遇到呢啲case我寧願一世A0

呢個就係點解我識咁小女

表示識朋友呢d真係寧濫莫缺

識黎又唔聯絡咪姐係冇用,多都冇鬼用

識完點會唔聯絡 聯絡唔代表會發展架嘛
但係唔鐘意人地

中央空調

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
明明冇feel但係講到好關心人咁
係女仔都會誤會
點知到表白果刻先知對方唔鐘意自己
都幾hurt下

駁唔到
但係唔鐘意人地

中央空調

Usb呀

我就係蘭桂芳usb

被插個一邊

你夠18入未呀妹妹

唔駛夠都入到嘅

遇到呢啲case我寧願一世A0

呢個就係點解我識咁小女

表示識朋友呢d真係寧濫莫缺

識黎又唔聯絡咪姐係冇用,多都冇鬼用

識完點會唔聯絡 聯絡唔代表會發展架嘛

最多咪又係短時間,大家應酬大家
耐左就冇啦
但係唔鐘意人地

中央空調

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧
但係唔鐘意人地

中央空調

Usb呀

我就係蘭桂芳usb

被插個一邊

你夠18入未呀妹妹

唔駛夠都入到嘅

曳曳呀你

中央空調

Usb呀

我就係蘭桂芳usb

被插個一邊

你夠18入未呀妹妹

唔駛夠都入到嘅

曳曳呀你

好衰㗎人地好乖
但係唔鐘意人地

中央空調

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

我曾經都有一刻以為自己係對個個女仔都咁好 原來唔係 對住鍾意果個真係會特別好 肯為佢付出所有野 包括時間 錢

Usb呀

我就係蘭桂芳usb

被插個一邊

你夠18入未呀妹妹

唔駛夠都入到嘅

曳曳呀你

好衰㗎人地好乖

不過我鍾意

中央空調

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

我曾經都有一刻以為自己係對個個女仔都咁好 原來唔係 對住鍾意果個真係會特別好 肯為佢付出所有野 包括時間 錢

但我唔鍾意寧願你唔好付出

中央空調

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

見到佢明明唔想理個女仔都照覆d好好聽既說話
開始諗緊佢同我講野果陣點諗我
愈諗愈心寒

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

真係估唔到
形象完全破滅

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

但我唔鍾意寧願你唔好付出

所以好多時話人收兵根本就係單方面鍾意對方 但另一方又唔抗拒 寧願你係我付出之前就拒絕我算

對人好都唔得

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

好撚假
遲d仲會見
完全唔知應該點面對
已經去到11
我決定斬欖
已經去到11
我決定斬欖

仲有我地

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

好撚假
遲d仲會見
完全唔知應該點面對

佢咁樣會好易令人會錯意
係女仔都會誤會
都幾hurt下

駁唔到

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

好撚假
遲d仲會見
完全唔知應該點面對

呢D邊係對人好 單純係狗公撒網 願者上釣
身邊有個一樣既男同學 成日私CHAT唔熟既女同學 平時見到又讚人呢樣果樣

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

好撚假
遲d仲會見
完全唔知應該點面對

身邊有個一樣既男同學 成日私CHAT唔熟既女同學 平時見到又讚人呢樣果樣

頂唔撚順呢d人

姐係絲打
搵過個吧

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

好撚假
遲d仲會見
完全唔知應該點面對

我都俾人話過中央空調
有次咁人地問我功課唔通唔理咩
一個我錄音 一個我打字覆
有時傾緊wtsapp 睇到天氣報告 提下人帶遮好平常姐

愈諗愈心寒

最撚憎

懶係對所有人都好好咁

好撚假
遲d仲會見
完全唔知應該點面對

我都俾人話過中央空調
有次咁人地問我功課唔通唔理咩
一個我錄音 一個我打字覆
有時傾緊wtsapp 睇到天氣報告 提下人帶遮好平常姐

俾人話漁翁撒網
已經去到11
我決定斬欖

之前明明放低又拎起,而家又放低
仲未上到網,出去識下女女算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞