如果佢對你有意思,會畀咩signal你(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
屯門好大雨呀
屯門好大雨呀

南區好細雨

今晚約左鬼仔去街
但係我想見佢多啲

你係絲?

我都係絲

絲打你好高 170

好高

全部有j絲打
利申:真絲打

你好

你好,我講笑,紅巴嚟
個女仔係咁send佢細個啲相畀我 係咪好signal

Hi傻仔

個個都有街去 我今晚都約女女去街算 不過係frd黎

今晚約左鬼仔去街
但係我想見佢多啲

你係絲?

我都係絲

絲打你好高 170

好高

笑死
個女仔係咁send佢細個啲相畀我 係咪好signal

未算既 算good sign
追唔切post lm
想問下女仔對於好朋友(傾心事個隻)同暗戀者有咩唔同?
佢平日Whatsapp 我都多,有時講下公事,無聊野,亦都會講下感情狀況
成日聊我放工一齊行 但又唔出聲 行到車站(唔同車)先講byebye
星期六日佢話都係係屋企多,我搵佢好似好唐突咁
佢又好少星期六日搵我
會唔會純粹係好傾同事咋 屌你
佢平日Whatsapp 我都多,有時講下公事,無聊野,亦都會講下感情狀況
成日聊我放工一齊行 但又唔出聲 行到車站(唔同車)先講byebye
佢又好少星期六日搵我

你唔搵吓人人地點知姐

你係絲?

我都係絲

絲打你好高 170

好高

全部有j絲打
利申:真絲打

你好

你好,我講笑,紅巴嚟

我知啦
大家好

星星早

Hi傻仔

個個都有街去 我今晚都約女女去街算 不過係frd黎

今晚約左鬼仔去街
但係我想見佢多啲

你係絲?

藍巴
佢又好少星期六日搵我

你唔搵吓人人地點知姐

約出黎你就知係咪朋友 雖則依家D人可以扑埋都係朋友
如果表白左佢話當你普通朋友你地會點應對

大方接受 MOVE ON 節哀

朋友都唔想做
Yeah,我又黎留言啦

朋友都唔想做

定係比多一次機會自己?
Yeah,我又黎留言啦

冇人係到呀
約佢睇鬼片次次都唔成功 代表咩

代表唔想同你睇鬼片囉

代表唔想同你睇鬼片囉

可能佢唔鐘意睇囉,未約佢睇其他啦

點解要是鬼片? 想拖佢? 可能人地覺得你意圖太明顯 唔想咁急
一係就想你知難而退

可能人地真係驚
屯門好大雨呀

南區好細雨

金鐘冷冷雨
屯門好大雨呀

南區好細雨

金鐘冷冷雨

迪迪尼都落唔停啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞