[HKGBuddies]GFRIEND討論區(54) 幾時CB ......

1001 回覆
42 Like 14 Dislike

高祖?係我認識既高祖???

其實我唔記得轉ac 個個用黎開其他post用

原來呢個acc都係你,你都古惑啦,仲唔瞓?

聽日無野做
訓唔著又無野做
我廢事用呢個ac開post 先用第二個 點知唔記得轉 第二個十年都唔開一次

啱啱無聊睇返舊登,我係第40個post先入坑,果陣你個名仲叫高祖銀河宅熊

唔係我黎架
個個ac名今日先改

搞到我有啲亂,即係你係邊個????????????????

娜女神
我改過好多次名了 應該娜女神係大家最記得架啦

高祖?係我認識既高祖???

其實我唔記得轉ac 個個用黎開其他post用

聽日無野做
訓唔著又無野做
我廢事用呢個ac開post 先用第二個 點知唔記得轉 第二個十年都唔開一次

啱啱無聊睇返舊登,我係第40個post先入坑,果陣你個名仲叫高祖銀河宅熊

唔係我黎架
個個ac名今日先改

娜女神

娜女神我有印象,但你另一個ACC個名偏偏又撞名

聽日無野做
訓唔著又無野做

唔係我黎架
個個ac名今日先改

娜女神

咁就好了 係娜女神

聽日無野做
訓唔著又無野做

唔係我黎架
個個ac名今日先改

娜女神

咁就好了 係娜女神

頂你....又學d大神玩分身
仲要又叫高祖添,同高祖巴撞晒名

唔係我黎架
個個ac名今日先改

娜女神

咁就好了 係娜女神

個ac本來比左人 佢無用 我拎黎開個post姐
個名我好臨時改出黎架炸

唔係我黎架
個個ac名今日先改

娜女神

咁就好了 係娜女神

個名我好臨時改出黎架炸

仲以為你會改d乜乜娜嘅合體名又或者刀劍角色名添

娜女神

咁就好了 係娜女神

個名我好臨時改出黎架炸

娜改太多了
要有新意
最大原因都係我被收服了
推好快

娜女神

咁就好了 係娜女神

個名我好臨時改出黎架炸

娜改太多了
要有新意
最大原因都係我被收服了

改咁多名做咩
呢個名始終如一
肥琳世界級
推好快

訓醒? 早
推好快

我睇唔透你係訓醒定無訓過
推好快

訓醒? 早

而家係咩時區
推好快

訓醒? 早

而家係咩時區

佢應該係自己既世界 自己有個時區

頭先訓左陣,冇問題

搞多一, 兩日就差唔多搞掂,之後就主要同d外國夥伴傾海外發行
唔駛日日閉關咁坐響度對住d程式

見你咁真係心痛,好似成日都冇得抖咁
唔駛再出trip吧?

東方真係生命鬥士
除左係度打氣都幫唔到乜野

我頭先好眼瞓,而家因為考試壓力大到冇哂睡意

我考親大試都會好似你咁,
不如索性做下其他野放鬆下重好

我都想考試大壓力
讀書廢 每次考試都好輕鬆

次次都高分PASS? shame on you man

會認真睇 唔會高分
溫個陣好似唔入腦咁 到拎起筆做卷又寫到下野
利申dse主科都炒

咁我當年考試都炒到滿缸紅,我懂的

dse炒到不堪入目

但你人在大英帝國呀強

原本有間全英頭幾嘅conditional offer
而家呢間好似3x 同浸大好似差唔多ranking
仲要用多一年讀垃圾foundation
利申返:唔係嫌d咩 好慶幸自己有機會有得出國

下年畢業呀嘛?我依稀記得

2年後

下年應該係gonewiththewind 既 Scotland巴

唔係我 我今年先year1 Scotland大學仲要讀四年
weekly idol出咗中字了 好快手
睇B仔去
weekly idol出咗中字了 好快手
睇B仔去

煮緊飯 一陣先睇
lihoon
.
.

又轉左時區
.

又轉左時區

想點呀ching
早午晚安阿,整乜呢兩晚咁死熱鬧
係咪有hehe 約會?係咪忘年之約先,受唔受新人玩
訓醒

今晚早d瞓

肥琳世界級
晚安
訓醒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞