[HKGBuddies]GFRIEND討論區(54) 幾時CB ......

1001 回覆
42 Like 14 Dislike
早晨啊啊啊啊

女友cb未啊啊啊啊
早晨啊啊啊啊

女友cb未啊啊啊啊

cb你係咪去追先
안녕하세요
學한글happy미가
我黐咗線,打火星文
早晨啊啊啊啊

女友cb未啊啊啊啊

cb你係咪去追先

你話呢
안녕하세요
學한글happy미가
我黐咗線,打火星文

時間巴
good morning buddies 冇訓過
又係瞓唔著睇波嘅時候喇
안녕하세요
學한글happy미가
我黐咗線,打火星文

時間巴

新手上路
啲鬼劃符..
一行字都拼成分鐘
안녕하세요
學한글happy미가
我黐咗線,打火星文

時間巴

新手上路
啲鬼劃符..
一行字都拼成分鐘

我未開始學但拼得明算點
【OSEN獨家】[宋旻浩-樂童音樂家-陸星材等出擊MBC新綜藝<秘密藝能研修院>!]27日放送界相關人員消息,搞笑藝人李國主-歌手松雨-鄭珍雲-WINNER成員宋旻浩-樂童音樂家-BTOB成員陸星材&李昌燮-Block B成員PO-Apink成員尹普美-EXID成員HaNi-GFRIEND成員藝琳-歌手韓東根確定將出演MBC試播新綜藝<秘密藝能研修院>.據悉之前傳出消息該當節目將由盧洪哲&HAHA共同擔任MC,節目將以大勢的20代藝人變身藝能研修生進行藝能研修的模式進行,從舞蹈到遊戲,再到訴說各自真實的內心,研修生們將通過多樣的研修課程一起成長並逐漸成為親密的朋友.另外節目已於最近完成了錄製,並將於韓國時間5月5日下午6時20分播出,敬請期待.

原來肥琳有新綜藝上 所以冇得去玩
【OSEN獨家】[宋旻浩-樂童音樂家-陸星材等出擊MBC新綜藝<秘密藝能研修院>!]27日放送界相關人員消息,搞笑藝人李國主-歌手松雨-鄭珍雲-WINNER成員宋旻浩-樂童音樂家-BTOB成員陸星材&李昌燮-Block B成員PO-Apink成員尹普美-EXID成員HaNi-GFRIEND成員藝琳-歌手韓東根確定將出演MBC試播新綜藝<秘密藝能研修院>.據悉之前傳出消息該當節目將由盧洪哲&HAHA共同擔任MC,節目將以大勢的20代藝人變身藝能研修生進行藝能研修的模式進行,從舞蹈到遊戲,再到訴說各自真實的內心,研修生們將通過多樣的研修課程一起成長並逐漸成為親密的朋友.另外節目已於最近完成了錄製,並將於韓國時間5月5日下午6時20分播出,敬請期待.

個牌就考試 點追
老公巴加油

個牌就考試 點追

怕什麼 照追
안녕하세요
學한글happy미가
我黐咗線,打火星文

時間巴

新手上路
啲鬼劃符..
一行字都拼成分鐘

我未開始學但拼得明算點

你地後生有天份
如果我都學得識
你地一定流利過韓國人
點解其他人等cb係去睇其他女團 但我走去咗睇男團
我係咪有gay嘅傾向
我係咪有gay嘅傾向

不如我睇一齊
尋晚又翻睇be mine
我係咪有gay嘅傾向

不如我睇一齊
尋晚又翻睇be mine

等cb期間選擇左溫書
早晨
안녕하세요
學한글happy미가
我黐咗線,打火星文

時間巴

新手上路
啲鬼劃符..
一行字都拼成分鐘

我未開始學但拼得明算點

你地後生有天份
如果我都學得識
你地一定流利過韓國人

我們老了
我係咪有gay嘅傾向

有咩仔推介
早晨

早晨

各位早晨
老公巴加油

多謝yoondrew巴,明天就考,最後集氣
原來已經11頁 留名先 好攰呀
老公巴加油

多謝yoondrew巴,明天就考,最後集氣

Part time degree同路人 好想快啲final year呀
老公巴加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞