[求救] 同女朋友係商場殘廁比人反鎖

209 回覆
17 Like 181 Dislike
影多幾張相黎睇下我就信你
Ps住隔離

落黎打救我地
屌返幾Q先喇
發達啦 商場check都唔check 鎖人成晚 賠幾百萬無走雞 聽朝開鎖時幾得要缺氧暈倒call 白車 巴打們會幫你叫定蘋果記者係門口等 記得交足戲 抵請飲茶啦呢獲
殘廁點會用圓柄

唔識呢啲設計,可唔可以講解下
聽日清潔阿姐開門以為有2件死屍係度
棍撞棍
發達啦 商場check都唔check 鎖人成晚 賠幾百萬無走雞 聽朝開鎖時幾得要缺氧暈倒call 白車 巴打們會幫你叫定蘋果記者係門口等 記得交足戲 抵請飲茶啦呢獲

兩個賠double
見唔見到個紅色制 拍落去咩都嚟呀

個通宵保安冇覺好訓

兩個賠double

影多幾幅相 係真就救你
殘廁點會用圓柄

手果度張相 未有d殘廁棍但係
留名睇結局
Btw假膠味濃 咪潛水啊樓豬
抵死啦柒頭
屌女屌得咁爽
土地問題
殘廁門一定喺推出嘅
點睇你條片個門框位都唔似喺推出個邊
仲有好似話殘廁門嘅門鎖都有例用邊隻
http://www.bd.gov.hk/chineseT/documents/code/bfa2008/Division11.pdf
52. 洗手間/水廁間的門
洗手間/水廁間的門必須裝上推式或槓桿式的手柄,並可輕易用單 手開關。任何門栓都須能在緊急情況下從外面開啓。
留名先
今次仆街了

女朋友好驚驚 唔想見到警察 佢話一唸起比人開門個下就會老尷
抵撚死 屌得咁開心呀啦
你打999報警話自己被困咪得lol
殘廁門一定喺推出嘅
點睇你條片個門框位都唔似喺推出個邊
仲有好似話殘廁門嘅門鎖都有例用邊隻
http://www.bd.gov.hk/chineseT/documents/code/bfa2008/Division11.pdf
52. 洗手間/水廁間的門
洗手間/水廁間的門必須裝上推式或槓桿式的手柄,並可輕易用單 手開關。任何門栓都須能在緊急情況下從外面開啓。

殘廁一定無可能單向鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞