[膠層買中堅未暨法狗肯躝未][因果由國 容港治己 光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽即討區 (60)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
去到又係爭波踢
班大帝個個都鍾意要波
進攻果啲買返黎貴一貴但最後變水貨
山齊士買返黎結果打柴
Martial早幾年被人吹捧做新亨利而家半紅不黑前鋒又唔係翼又唔係
盧卡古就唔好講喺曼聯波都未控好
迪基亞回晒塘咁後面穿晒窿
然後仲要屌蘇斯克查心諗咁多冗員又限米煮限飯仲想點
連戰術體系都係岩岩先成型
呢啲全部睇唔到

學下死敵利物浦先
人地起碼願俾daddy tune幾年
搞到而家變左使得起錢
但又踢唔出曼城既成績出黎
原來Sahin冇班落
曼聯班傻閪成隊都overpay 一倍以上
話有錢但又唔係油王足球
人地鏝鈀overpay 完鐘意唔用就唔用
你傻閪曼聯簽完返黎唔撚掂又要擺足5年
乜撚野連加特都100k+
乜撚野ddg 300k+ 連羅美路都不如
回家
佢哋啲思想其實真係好撚好笑
唔賣佢就話人哋玩嘢
屌咁傾唔啱價點解仲要繼續傾落去姐
我多買人就不嬲都係價錢啱就會放走
同埋一樣野,山選擇延長多一年合約證明佢都唔太急住走
咁人哋暫時都冇乜意欲話想走
就唔會係咩玩嘢啦
明明自己個CEO談判能力唔夠班就話你玩嘢
無買斷條款我多唔用山雪撚到佢完約都重得
家陣一定要賣比你49000咩
何況依家山續約即係寧願留係到做多年德甲老二都唔柒去你49000
買件垃圾英撚後衛都8千萬
1.2億賣山折撚左比你啦死獌狗
無錢買就過主喇死乞兒
而家翼都好撚多,中堅佢借得阿甲仔出去都會用陳頂住先
前鋒買得未

達仔真係要忍痛賣
passlack佢都好難爭到位
防中得三個 仲要開始老 後生一個都冇
我偉走左就冇人擔起條防線了
Raschl
49000全面進場
買到Bellingham算係咁
陳仔今年先26歲姐 重有幾年當打
raschl好野來
感覺多範數過weigl
一千萬算少啦
有邊間大會係唔蝕錢
高層唔急住賣sancho套現算係咁
有冇手腳知道夏撚個release clause 係幾時開始生效
21/22
但係中場都太過多人
不如外借去其他球隊磨練下仲好
雖然jude暫時睇落唔錯 但到依家都唔明點解仲要簽中場
人多都算,3戰線都應付到
最撚慘係個教練淨係死出11人
Hans Joachim Watzke: "We have succeeded in generating such a high amount of liquidity that we can sustain this pandemic for a very long time." [Ruhr Nachrichten] #BVB

Hans Joachim Watzke: "We lost Hakimi, but got Meunier free of charge in return. We got Jude Bellingham. Maybe one more player will join us." [Ruhr Nachrichten] #BVB

Hans Joachim Watzke: "The players waived their salaries. Initially 20 percent, later 10 percent. This request came from the team. That's part of the mentality here at the club. We stick together." [Ruhr Nachrichten]
應該Reiner
之前法傻好似都承認咗但係仲未傾掂數
According to SPORT1 information, Gómez is officially released from BVB to hold talks with other clubs. The Bundesliga runner-up last season does not plan with the Spaniard.

In the past season, Gómez made 37 competitive appearances for Huesca, scored one goal and provided three assists.
Asked about his own future, Zagadou said that he is happy at Borussia Dortmund, and has no plans to leave the club any time soon.

“I feel comfortable in Dortmund, I have no reason to change my club. I still have a long-term contract, so I’m taking it all easy.”
https://bvbbuzz.com/2020/08/17/dan-axel-zagadou-fight-racism/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞