[膠層買中堅未暨法狗肯躝未][因果由國 容港治己 光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽即討區 (60)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
佢踢國家隊都係好柒
訓咗冇睇 班49000仲有冇J緊山7
J緊 Van de beek
緊係有
死多狗咪撚死留山啦 好撚噁心
梅斯達好似因為cp比人拉咗
☑️ England U21s' youngest-ever player
☑️ England U21s' youngest-ever scorer

Congratulations, @BellinghamJude 🙌

牙Bell
上年唔係已經拉左喇咩?
車仔買埋Havertz 今季德甲走好多人
我多試下再傾亞依返嚟啦
當年利華兩星 一個去多愈踢愈頹 一個去車做皇帝
究竟白下年仲有冇波踢
遇著廢教練真係好慘
衰到人地一來到做廢3後備
無留意 咁啱見到
#FreeBrandt
Happy Birthday to one of our own, Nuri Şahin 黃色愛心

Best of luck with your new adventure in Turkey this season! Folded hands
Happy Birthday to German Champion, Ballon d'Or recipient, and UCL winner, Matthias Sammer! 派對拉炮Folded hands
黃色愛心💛
呢件有1&1版
原來bvb shop有ig
啲number搞笑 山著9 Kane著10
尋晚竟然係細三踢足全場 阿哥成場坐sub
細三>世三
Thorgan Hazard best Hazard
出根 kroos 都唔出我白 on99
其實有冇人剩係鍾意我多唔十卜德國國家隊?
me
多球員都冇份踢十卜乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞