欅坂46暨日向坂46交流區第一百一十一回 不協和音

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
官方都咁講 應該走唔甩
效果好嘅話唔知會唔會又多個regular
【ゲスト講師情報🔑】
来週8月27日(木)の生放送教室に
欅坂46[@keyakizaka46]から
#武元唯衣 ちゃん、 #松田里奈 ちゃんが来校するぞ📢

お楽しみに❣️

#SOL #欅坂46
歌已down
一期係咪俾人blacklist哂
係shit all in 2期就真
發現2期次次都係呢2個上節目
學泡越露越多
咁點都要搵D講野叻出去先嘅 一步步黎
.mv_in {margin:3em auto 0;}
.mv_in .youtube {width: 100%;padding-bottom: 56.25%;height: 0px;position: relative;}
.mv_in .youtube iframe {position: absolute;top: 0;left: 0;width: 100%;height: 100%;}

又睇code,痴線

但可能真係有,聽日出?
無MV的情況下,youtube music點做配信? 得張圖?
諗起話呢棵野好重
想篤佢塊面

website個coming soon可能係mv?
staff又係遲咗幫佢出blog
講到露 禾覺得韓國真係拍馬都追唔上日本禾,佢地連水著都極少有
要櫸飯學CSS玩解碼
欅啲staff 不意外

呢個真係文化問題
你睇連班最top 女優(深田/石原)都唔介意出寫真甚至水著
佢地真係覺得正常
幾時先有得down?好期待首歌
而家
声優・神尾晋一郎、新型コロナ陽性https://news.yahoo.co.jp/articles/58c8dec830cc30344acac25a32e1acbd6fdf0cc4
呢條友有上下星期Qsama
Itunes未有
咁你覺得mean高啲好,定vertex高啲好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞