白羅斯政府釋放所有示威者 官員向示威者致歉

315 回覆
1334 Like 22 Dislike
香港 :
哈! 我地已經道咗歉
依法乜乜乜 下刪四百字
香港政府果11個人
加埋班聽聽話話收order做野嘅高級工務員
係全世界最仆街冚家產
全部用金仔激光炮處決都唔夠贖罪
打到你半死先話放人
然後又唔解決問題
明顯係為左畫面先出聲
佢地個總統肯落台先算啦
有冇汁?
香港仲衰過白俄羅斯
識玩既獨裁國家
好似認錯咁
其實d人放哂出去,佢再搞你都仲得
到時無咁風頭火勢,死咗都唔知咩事
再次證明香港地獄mode
幾日就有歐盟開會
起碼都捉返住啲官、狗上電視,然後當住鏡頭前問佢地仲敢唔敢武力鎮壓抗爭者啦
屌拿星,反觀香港
白羅斯手足
推 【反守為攻】國際線極缺錢眾籌要你支持! https://lih.kg/2149416 - 分享自 LIHKG 討論區
殺左人先黎道歉
盧卡申科想食歐盟同俄仔兩邊茶禮
普京想搞佢好耐
連登仔話99%公務員都深黃齋聽order 做野
制度唔變其實呢啲都係做show平息民怨 支那最鐘意用呢招捉一兩個貪官當解決咗問題
白俄羅斯
白俄羅斯總統大選後,白俄羅斯民眾不滿選舉結果,白俄羅斯多地連續多日爆發示威,逾6千名示威者被捕,部份早前獲釋的示威者聲稱受警員虐打,引起國際關注。白俄羅斯政府宣布會釋放所有示威者,內政部長更向示威者致歉。

白俄羅斯副內政部長巴爾蘇科夫(Alexander Barsukov)於當地時間周四晚上,在首都明斯克的拘留中心外向記者表示,會在周五早上6時前釋放所有示威者。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞