imac定砌機?

53 回覆
0 Like 4 Dislike
砌機再hackintosh
imac gtr開最高都維持到60fps,唔錯
打機用mac
一萬蚊砌到1080p最靚畫質都得 mac就
Imac 信我
砌機一壞件野要check東check西check壞邊part好撚煩,加上如果打緊機突然跪低就喊都無謂
All in one好處係一有事成件拎俾班藍精靈check就 ,班十分勁唔勁都整到你部機勁
成日都話自己唔識
唔識唔識學
一陣落腦場俾人水
又話人水鳩你
一定係imac
玩gta v不知幾爽
成日都話自己唔識
唔識唔識學
一陣落腦場俾人水
又話人水鳩你

其實砌機可以點學
13年2皮野出左部imac,後悔到而家

10年皮幾買部imac, 16年終於打柴, 轉砌機

12年2皮幾出部mbp,日日打lol未壞過,無後悔過
mac ux 又好 ui 又靚
又穩定
好過windows 多多聲
唔係砌機裝windows 下話
你班仆街
btw樓主打機冇得傾一定用Windows
用iMac裝Windows打機係嘥鳩氣
皮幾嘅iMac都係行內顯
你打咩機 LOL呀?
成日都話自己唔識
唔識唔識學
一陣落腦場俾人水
又話人水鳩你

其實砌機可以點學

上Youtube大把片
上悠二網(舊果個)
然後去收啲二手零件學砌
會打機就windows 如果唔係情願 買部macbook
Imac 啦 咩Game都行到 唔需要煩惱
成日都話自己唔識
唔識唔識學
一陣落腦場俾人水
又話人水鳩你

其實砌機可以點學

上Youtube大把片
上悠二網(舊果個)
然後去收啲二手零件學砌

我意思係砌呢個舉動我都明點學
但係咩U 夾咩版咩卡呢d 可以點學
成日都話自己唔識
唔識唔識學
一陣落腦場俾人水
又話人水鳩你

其實砌機可以點學

上Youtube大把片
上悠二網(舊果個)
然後去收啲二手零件學砌

上網大把人教你"選購硬件"
或者睇書 有d 會全面d 講哂成部機每部分 有咩作用 點揀
Hackintosh 啦
成日都話自己唔識
唔識唔識學
一陣落腦場俾人水
又話人水鳩你

其實砌機可以點學

上Youtube大把片
上悠二網(舊果個)
然後去收啲二手零件學砌

無話咩版夾咩卡既

你P4夾張1080ti都得架,用唔用得盡咁解
打機一定PC啦
睇下你依唔依賴apple 個ecosystem
不過有icloud基本上用Pc就得
是咁的,最近部6-7年機齡電腦壞左
自己對砌機同硬件可以話係完全唔識
所以就諗緊一係買imac 或者跟悠二個砌機list
http://yujihw.com/list/9000-gaming
會玩下Rainbow Six ,GTA ,LOL 請問條list有冇伏?
謝各位巴打指教

想玩咩解像度?哩個list係1440p或者4k
1080p可以降一級唔駛咁貴
http://yujihw.com/list/9000-gaming
會玩下Rainbow Six ,GTA ,LOL 請問條list有冇伏?
謝各位巴打指教

1080p用6000個list都夠
樓上咁多話iMac打gta v
謝各位巴打指教

1080p用6000個list都夠

如果4k個list ok既話我就去馬
thanks各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞