imac定砌機?

53 回覆
0 Like 4 Dislike
是咁的,最近部6-7年機齡電腦壞左
自己對砌機同硬件可以話係完全唔識
所以就諗緊一係買imac 或者跟悠二個砌機list
http://yujihw.com/list/9000-gaming
會玩下Rainbow Six ,GTA ,LOL 請問條list有冇伏?
謝各位巴打指教
budget or 老母?
打機買mac啦
打機買mac啦

砌機就1萬左右 imac budget去到萬5都ok
打機買mac啦

會考慮mac係因為唔洗砌機又方便送上門

砌機就1萬左右 imac budget去到萬5都ok

去馬,最多裝window打機
打機買mac啦

一定係打到機啦 又撚狗
打機買mac啦

一定係打到機啦 又撚狗

打機唔買mac唔通砌機咩
你話做design有d software焗住用 window就話砌機姐
如果唔係正正常常都買mac啦又平,lol又玩到台服,又多軟件支援
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔
啲暗病mb, display card, bad sector hdd, 煙花gtr牛賣唔去就塞晒俾你
悠二呢條砌機list ok?
http://yujihw.com/list/9000-gaming
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔
啲暗病mb, display card, bad sector hdd, 煙花gtr牛賣唔去就塞晒俾你

我就係驚會咁
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔

我就係驚會咁

無d熟電腦既朋友陪你出場砌咩
悠二呢條砌機list ok?

加多一千上 ryzen 7 + gtx 1080
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔

我就係驚會咁

耐冇搵熟電腦既朋友 廢事一搵人就叫人幫手砌機
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔

我就係驚會咁

陪你落場又無話要叫佢幫手砌埋
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔

我就係驚會咁

如果真係無fd子既我可以陪你落腦場,反正我近排都想落去睇d野
自問唔話太熟但都可以保證你唔會俾人當水魚劏

tg:ConfidenceChan
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔

我就係驚會咁

如果真係無fd子既我可以陪你落腦場,反正我近排都想落去睇d野

多謝巴打 但係可唔可以幫我睇睇條list先
唔該各位
13年2皮野出左部imac,後悔到而家
唔識砌機就唔好出砌機啦
腦場最鍾意你呢啲傻仔

我就係驚會咁

多謝巴打 但係可唔可以幫我睇睇條list先
唔該各位

悠二list 一如以往無乜大問題
不過如果係我既話唔會用intel 600p,會落返uv400,因為始終用落分別唔太大,而板會上華碩Strix b250-G,無他 用料靚襟用d
13年2皮野出左部imac,後悔到而家

10年皮幾買部imac, 16年終於打柴, 轉砌機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞