如果佢對你有意思,會俾啲咩Signal (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

冤冤呀bb

事但啦

太耐冇用呢啲,執筆忘字,好彩你提我

好悶,人愈大愈唔想打機

上嚟傾偈

都好悶

我夠係

冤冤呀bb

事但啦

好悶,人愈大愈唔想打機

上嚟傾偈

都好悶

我夠係

冤冤呀bb

事但啦

好悶,人愈大愈唔想打機

上嚟傾偈

都好悶

我夠係

冤冤呀bb

事但啦

好悶,人愈大愈唔想打機

上嚟傾偈

都好悶

我夠係

留名
留名

留名

想約一個女仔睇五月天演唱會 應該點開口

一齊睇五月天好唔好

直接問?

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

知佢有興趣睇就直接問啦

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

如果被佢拒絕 我真係收山了

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

最終目的咪又係想佢一齊睇,佢係想去就點都去啦,唔想去就算有一萬個約佢既方法都唔會去

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

佢鍾意五月天又冇約人睇咪同你睇
有個女同事,識左幾年,咁成班都間唔中有食下飯(唔同Departmenet)..咁班飯腳走走下得返我同佢仲係同公司.咁D期佢主搵我食飯(我比較懶,好少主動搵人食飯).
有時行行下問我有冇覺得佢有咩唔同..我估唔到又俾下提示我...食飯又傾下平時D野,自己屋企的野.講講下又講下愛情觀.屋企人對佢另一半的要求之類啦.
有時又會問下我咩星座..又係叫我估下佢咩星座...其實佢算唔算對我有興趣呢...但係我又覺得佢可能只係當我一個比較交心的朋友..
因為我試過會錯意去馬無左個朋友..所以依家好多時都係停一停,諗一諗

呢個有好感啦對你

但係Whatsapp佢又唔常覆(我都知Whatsapp唔可以作準,始終面對面先係最真)...同埋人地有家底..我ED公屋仔..有咩料子呀

你咁諗就唔得啦
俾啲信心

我會試下同佢交流多D...俾佢了解我多D..我都了解佢多D...
順其自然啦..
有個女同事,識左幾年,咁成班都間唔中有食下飯(唔同Departmenet)..咁班飯腳走走下得返我同佢仲係同公司.咁D期佢主搵我食飯(我比較懶,好少主動搵人食飯).
有時行行下問我有冇覺得佢有咩唔同..我估唔到又俾下提示我...食飯又傾下平時D野,自己屋企的野.講講下又講下愛情觀.屋企人對佢另一半的要求之類啦.
有時又會問下我咩星座..又係叫我估下佢咩星座...其實佢算唔算對我有興趣呢...但係我又覺得佢可能只係當我一個比較交心的朋友..
因為我試過會錯意去馬無左個朋友..所以依家好多時都係停一停,諗一諗

呢個有好感啦對你

但係Whatsapp佢又唔常覆(我都知Whatsapp唔可以作準,始終面對面先係最真)...同埋人地有家底..我ED公屋仔..有咩料子呀

你咁諗就唔得啦
俾啲信心

我會試下同佢交流多D...俾佢了解我多D..我都了解佢多D...
順其自然啦..

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

唉 冇信心

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

唉 冇信心

快啲約啦陣間畀人約咗
追翻之前9個post原來拖手都只是兵
我看唔透 覺得人生充滿問號
追翻之前9個post原來拖手都只是兵
我看唔透 覺得人生充滿問號

一齊睇五月天好唔好

直接問?

開門見山

唉 冇信心

試下啦 雖然我失敗

我都想睇呀,不過唔係同你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞