如果佢對你有意思,會俾啲咩Signal (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
成日傾計都諗唔到有咩話題,約佢出街講唔夠廿句野

興趣?所見所聞?

有,不過每次都係一句起兩句止

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩
開到10
可惜無意中人我都好想傾

我都係冇鍾意既人,但係我1-10都係到

我係1-4追po5-10推po

我都唔知點解會推PO,明明都唔關我事

你依家諗住唔認我地

屌,睇完又唔會有女,少林寺點會無啦啦有個女方丈出現
不過一講起間公司真係好撚嬲

好撚想走呀,仲有3個月先走得

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

夠你咁膠
睇下你尋晚先啦
開到10
可惜無意中人我都好想傾

你依家諗住唔認我地

啲人都好撚戇鳩
開到10
可惜無意中人我都好想傾

你依家諗住唔認我地

你喺度好多女啊

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

再係咁我係唔係無希望,我真心想同佢舒舒服服傾計

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

夠你咁膠
睇下你尋晚先啦

佢尋晚真係痴左線
開到10
可惜無意中人我都好想傾

你依家諗住唔認我地

你喺度好多女啊

邊有

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

夠你咁膠
睇下你尋晚先啦

佢尋晚真係痴左線

我份人係咁

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

佢有冇開過話題?

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

夠你咁膠
睇下你尋晚先啦

佢尋晚真係痴左線

所以咪話佢又膠又痴線

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

夠你咁膠
睇下你尋晚先啦

佢尋晚真係痴左線

我份人係咁

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

一齊坐海傍咩都傾到

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

佢有冇開過話題?

有啊,都係講佢平時生活啲小事
有個女同事,識左幾年,咁成班都間唔中有食下飯(唔同Departmenet)..咁班飯腳走走下得返我同佢仲係同公司.咁D期佢主搵我食飯(我比較懶,好少主動搵人食飯).
有時行行下問我有冇覺得佢有咩唔同..我估唔到又俾下提示我...食飯又傾下平時D野,自己屋企的野.講講下又講下愛情觀.屋企人對佢另一半的要求之類啦.
有時又會問下我咩星座..又係叫我估下佢咩星座...其實佢算唔算對我有興趣呢...但係我又覺得佢可能只係當我一個比較交心的朋友..
因為我試過會錯意去馬無左個朋友..所以依家好多時都係停一停,諗一諗

呢個有好感啦對你

但係Whatsapp佢又唔常覆(我都知Whatsapp唔可以作準,始終面對面先係最真)...同埋人地有家底..我ED公屋仔..有咩料子呀
有個女同事,識左幾年,咁成班都間唔中有食下飯(唔同Departmenet)..咁班飯腳走走下得返我同佢仲係同公司.咁D期佢主搵我食飯(我比較懶,好少主動搵人食飯).
有時行行下問我有冇覺得佢有咩唔同..我估唔到又俾下提示我...食飯又傾下平時D野,自己屋企的野.講講下又講下愛情觀.屋企人對佢另一半的要求之類啦.
有時又會問下我咩星座..又係叫我估下佢咩星座...其實佢算唔算對我有興趣呢...但係我又覺得佢可能只係當我一個比較交心的朋友..
因為我試過會錯意去馬無左個朋友..所以依家好多時都係停一停,諗一諗

呢個有好感啦對你

但係Whatsapp佢又唔常覆(我都知Whatsapp唔可以作準,始終面對面先係最真)...同埋人地有家底..我ED公屋仔..有咩料子呀

我果個都好少覆

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

一齊坐海傍咩都傾到

海旁一路行下吹海風傾又得,坐埋一邊傾又得
男共女的事 深究無意義
或有可能慢慢地去摸索便成事

呢個有好感啦對你

你咁諗就唔得啦
俾啲信心

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

一齊坐海傍咩都傾到

比埋件褸佢著就真係加晒分

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

一齊坐海傍咩都傾到

有無邊個海傍唔太多人
尖咀好多支那
佢WhatsApp 我
但我唔覆佢
吊佢癮

興趣?所見所聞?

9up派膠都唔識咩

你估人地係你咩

一齊坐海傍咩都傾到

有無邊個海傍唔太多人
尖咀好多支那

冇,影相呃LIKE地方大把人
順帶一提唔好去觀塘,上次去見到好多GAY佬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞