袁爸:鄧炳強如果再唔出現,佢以後都可能唔會再出現,因為佢知得太多

434 回覆
1592 Like 27 Dislike
出嚟未
孫力軍操控香港黑警 郭文貴:比貝利亞還壞https://hk.epochtimes.com/news/2020-05-17/36101222
有可能根本唔喺香港拍
有無留意段片講:
"可能"有人或某d組職想制裁我.
如果已被制裁,我覺得唔需要加可能兩個字.
另一個令人疑係段片係之前拍原因係成段片個感覺似係個記者問:如果你將來被制裁會點?
加上條友咁鐘意講野出鏡.咁耐唔浦頭就真係有d鬼鬼地
袁爸提過下制裁嘅事原本應該係上個月就決定咗,但係延遲到8月先公佈
睇下777個仔都係上個月尾就離開美國,可能政府裡面早就收到風會制裁佢哋
而條片可能就係收到風嗰段時間拍,拍完隨即就被消失,留返條片之後先用

利申:9up
仲講五一都有啲老尷 當然我唔反對
但要放更遠目光,換走個成個制度甚至政權
好簡單一個推論已經夠
佢最後一次出現已經係七月頭國安總署開之前一日,之後拉蘋果咁撚大單,平時佢性格點會唔出頭認下威
簡單諗成個國安法直接插手係五月開始成型,即係孫立軍俾人拉之後
有可能係驚三萬thx控制唔到直接插人黎,之後一開始 run PK鄧就即變 condom 而家俾人軟禁拎緊料
袁爸就估中共迫問佢孫力軍啲料點樣寄去澳洲,而澳洲點解知道個啲資料將會寄去澳洲定點截獲。
國安來在 仲點會被不是自己人的鄧發命令
好快到速龍
速龍呢啲淨係收 order 做野,未必到佢地,始終都要人落手做污糟野
但班高層應該 GG

澳洲因為三年前開始反共 AFP ASIC 同埋情報報門一早就做晒野, 你識監聽人地都識既

亦都可能因為咁,Paine 要親自去美國一轉俾料
澳洲都知中間可能有鬼
仲有發布段片係01
佢自己都放人入去啦
王立強單野九成係用黎引啲鬼出黎
袁爸爸收風好撚堅
大家唔好推
越少人關注佢就越無機會出現
嗌完上一句五大訴求之後,開始冇人想駁落去…
光復香港獨立,時代唯一出路
內容可以作出黎
反正大家都係背哂槁

無片得圖
本身就暗示左d野
[url]成篇野好似武俠小說,郭文貴又話身邊六成黑警想離開警隊[/url]
肯出黎證明仲生未?
PK鄧,林奠細仔,兩個失蹤
建制中人一定震過貓王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞