袁爸:鄧炳強如果再唔出現,佢以後都可能唔會再出現,因為佢知得太多

434 回覆
1592 Like 27 Dislike
佢話同梁繼平個理念相近
雖然聽完係開心但係呢樣發生之前
必須諗一諗係好多外資撒走左之後
香港定位係點樣?

現實係你係一間公司既負責人撒資呢個MOVE
唔係簡單決定ONCE決定點解又MOVE BACK ?

假如香港係重新變番國際之都先可以人權法庭
因為咁樣先係認受性大
冇變國際之都都可以有人權法庭,最緊要我哋係有自決公投嘅一日。實際上運作亦都要有美軍駐守(梗係要比軍費,但係香港人畀得起,對美國有呢個基地都好着數),跟住你就可以講人權法庭。有咗人權法庭,我哋再變返國際之都就指日可待
又係個d 講咩都當真, 同燒山又有咩分別
老豆搵仔好西利
係唔係每日都要電視講話重溫721 ?唔好比位曱甴強入,之前話張建宗有事,最後又係間唔屎出下黎
冇人叫你信晒
你無國際endorse 人權法庭好難有認受性

聯合國
世衛

當初就係咁樣發展
當然我好想之後發展係咁樣
但係生長係國際之都成長之下
我地都要面對現實

點解英國/日本/澳洲/美國開放咁多俾你移民
多口問句 PK鄧唔係琴日接受黨媒01專訪咩?點樣「唔出現」法?
集氣
個專訪無話幾時做
好大機會之前做落
yt片當中如果講過、打過、show過某啲字就會被黃標之前可能係口罩、肺炎等等),後果就係條片無收益,creator會好難做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞