連狗你係咪刪晒所有ptgf爆料既post?

165 回覆
89 Like 10 Dislike
我想回家了

對唔住牙joe

推爆佢
連狗條垃圾
痴線 話del 就del

仲有web cache可以睇得返,Google好波

公告都無張

公告都無張

初頭有架, 仲懶搞笑
依家開始林早洩化

公告都無張

初頭有架, 仲懶搞笑
依家開始林早洩化

初頭要拉人過檔乜都得
到過咗檔就露出真面目
認真講句 其實我相信好多人都係同我一樣貪方便先會過黎
只要果邊有個好app 我應該真係會返去
呢到00後比例真係好高
呢到00後比例真係好高

連登除左贏app 真係同果邊無分別
早排DSE 見咁多人開post 已知好多中學雞
連蔣狗之流毛都未生齊都可以上到位

認同 冇上過一排 唔知點解咁多5P字 反5P字居然比人屌返轉頭 笑撚到我呢
只可以講 連登同高登都一齊低質緊 遲啲真係乜人都有
呢到00後比例真係好高

蔣介石, 肥絲大隻, 關雲長 都上到位
呢到00後比例真係好高

出返個好app就會返去
要返屋企同牙租道歉😭
回家是為了睇更好的帖子
呢到00後比例真係好高

蔣介石, 肥絲大隻, 關雲長 都上到位

嗰邊依家連雨果都上到位
呢到00後比例真係好高

出返個好app就會返去
要返屋企同牙租道歉😭

出咗啦
an: dathkg
ios: hkgz
對連囝好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞