連狗你係咪刪晒所有ptgf爆料既post?

165 回覆
89 Like 10 Dislike
高登都話係入左法律程序先del post
呢度話del就del
仲有連狗到宜家都未解釋點解del小心駕駛娘娘流出post

http://forum9.hkgolden.com/view.aspx?type=SY&message=6503396&page=1

高登上次都有del喎,今次唔十卜清啦

今次冇

因為今次啲人告連登囉

初開forum個時又話外國server唔會有事
lm
系時候回家了😔
我想回家了

對唔住牙joe
外國ser 就唔會有事依啲嘢點解會有人信
高登都話係入左法律程序先del post
呢度話del就del
仲有連狗到宜家都未解釋點解del小心駕駛娘娘流出post

http://forum9.hkgolden.com/view.aspx?type=SY&message=6503396&page=1

高登上次都有del喎,今次唔十卜清啦

今次冇

因為今次啲人告連登囉

不如你追下11月啲post啦醒目仔
你知唔知一開forum講咗好耐如果同舊燈有法律問題點處理?
你知唔知講咗幾耐一有律師信就出賣會員交資料del post既問題幾耐?
如果照你話係有人告就咁,咁同舊燈有乜分別
咁我撐依邊過黎做乜
當初連登咁多人撐你估真係一個app問題?
App只係導火線,但如果兩燈其他問題一樣係哂度
咁撐連登做乜鳩

Sorry 1999

如果外國server係咁唔安全點解當初要用外國server黎做招徠?
信錯你隻連狗,怪撚錯牙joe

外國ser加人在外國就得
一陣連狗出張公告求其鳩up兩句
班fans放低正評就當無事發生過
無限loop

你又知我係del post會既榮譽會長
牙租有613
連囝都有424

打和

power off今次都唔幫連狗
話撚左隻連狗架啦
廣告費就識收,真係有用既野又唔撚做
而家仲del撚埋post,班護主狗去哂邊
垃圾admin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞