Virtual Youtubers討論區(25)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
niji rock好似冇咁貴,條數唔記得
應該借多左d capture器材,音響有冇再租就唔知
上次自費,今次唔知公司有冇幫dd
雖然sc都填唔少
不愧係彩虹社女liver 入面唯一一個沉迷遊戲王嘅皇女
debi 3D會點呢
會唔會3D飲酒
係engine既角度黎講
做到一個=做到6個
不過studio部機真係超勁同個台超大放得落個鼓set
個場景係遊戲王,不過條龍係dual masters
玩屎
https://www.youtube.com/watch?v=XVI88zNlJDE
我就睇呢度啦
holo果邊果個自從冇得番日本之後就痴咗線 我有D抗拒
search 完先知呢套野,原來佢之前玩嘅 game 係呢一套
想問有冇2434入坑推介啱先睇完社長live有啲興趣
一路淨係睇Holo+幾個個人勢
はあとん合唱嘅はあちゃまちゃま~笑到扑街
鈴原るる好正
https://youtu.be/Ayf8g4e45zA
有冇人呢幾日見到依個廣告
聽完先見到係廣告
唔知你想睇邊種,不過純粹想睇有趣多solo嘅liver,女V我推笹木咲、鈴原るる、りぜ、アンジュ(其實即係上位果幾個),仲有就係原點頂點委員長
想睇箱就由大型企劃睇起
lulu係深坑黎
感謝大佬
希望有時間睇哂佢要做社畜
上次訓之前recommendation見到佢有耐久
之後訓醒多左條ring fit片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞