Virtual Youtubers討論區(25)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
其實唔係好明 如果mio有條片比人告咪收番佢咪可以繼續
點解要冰封佢一牌 仲要係啲咁唔關佢本人既事
把你的瀏覽紀錄給我看
https://www.youtube.com/watch?v=_kYWsPSCWYk
勁得意
抽象派畫家
刪3條片就3振出局

如果收到的版權警告累計達 3 次:
系統會終止您的帳戶及所有相關聯的頻道。
所有上傳到您帳戶的影片都將遭到移除。
您無法建立新的頻道。

個問題係holo之前播既野基本上冇理過版權
任記件事之後,holo冇理過之前既片
任之前既片唔開廣告任就算數,但係其他公司冇講過
我覺得佢係之前好彩冇比capcom搵到,
因為mio比人del果隻game一直都係nico同youtube都比人del
btwころね既版權問題應該最嚴重
Boing boing
我明個規則阿
但有問題既hide左咪有得繼續,最多都係hide哂唔sure果啲姐
咁點解要唔出片玩下ark都好
依張最似
2.0無晒過激內容(あさココ道具 麵包狗裏社會 公主講粗口等等環節)
變左做coco教英文(不過效果唔太好)
會長暗示被運營禁止(十個有趣idea得三個俾做)
有透露過あさココ節目越黎越難做
驚出現係其他人既channel會令人冇埋收益化掛
以前有D不明原因既取消收益化會咁做
一係就cover驚到瀨
呢排日本個每日確診數都好高
真係總有一日會中
就算佢用手畫都係差唔得好多
東京都心做野果d驗到有都冇乜出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞