[7月新番] 《出租女友》 (2) 廢柴男主沉船記

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
瑠夏黨可能要等同人漫畫先至有happy end
交往常msg/傾電話
和也無關心過瑠夏過去
和也責任最大
雖然係偷懶,但效果比起真係用半話黎講樓下既過去更好。

最緊要係無落差既情況下,可以大量 free 返 d 人手去做其他野,
呢方面應該值得表揚下。

當然你有人同你爆肝整返段書記舞咁上下既野係多多益善,
但呢 d 野只係可遇不可求。
有 1% 機會成功,但有 99% 機會係狗房見。
學不來五等份ptgf,呢套劇情最差但動畫就最正,女女完全無崩,畫得仲靚過漫畫

樓下 d 奸笑真係好正。
ED好正,補返樓下過去
ED值得一讚
今集睇得幾舒服 個ED都幾有驚喜
想問點解樓下叫樓下係咪要睇漫畫先明
你試吓讀一次瑠夏.......
屌又幾好笑
唔係 有排先鐘意和也
個ed
我都覺 估唔到放係ed仲要用埋心心分鏡表示

跟蹤個part對白都有講返部分 算啦唔夠時間
只係佢唔覺意做左 d on9 野所以面紅

1. 無收錢同個客出街
2. 無啦啦行左入個客屋企
時間所限所以 OK。
另一個問題係跌落樓梯,雖然話講故唔好駁故,但其實呢段本身不論漫畫同動畫我都係覺得做得好差既。

表面上好冷靜,實際應該掙扎緊?好似上次跳海救完水原上白車個陣差唔多
本來4月番黎嘛 年頭pv正常既
係就係爭扎緊,不過應該係爭扎緊點解自己無啦啦會完全唔記得對方係客,唔係開緊工但又做緊開工做既野。

應該同自己返左公司先發現原來係假期差唔多 ...
睇完ed想一次過追番漫畫 之前一次都未睇過
睇返動畫好辛苦,又要重新溝一次水原,屌
係咪一周間friend,要重頭再黎過
賣女番 根本要有呢套level既作畫
唔明點解五等分咁簡單既分鏡都可以崩到成舊屎咁
仲要成套都好似上咗filter咁 真心柒
其實五等分原作既人設我都唔覺得佢畫得靚 ...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞