今日我去探手足,手足同我講左一件事

42 回覆
20 Like 9 Dislike

是咁的,我今日去咗LCK探手足,手足叫我share出去

由於得15分鐘時間,所以佢都長話短說啦,就最近有一個手足個名就叫 羅皓譽(花名: 啊樹,英文名: pepper),因為上年理大附近藏有武器,判監10個月,大家可以google佢個名睇下。

咁入正題啦,依個人呢,就問社運組織(例:612)同家長周圍claim錢食人血饅頭,然後就自己去買咗一部車仲要同身邊D人講社運D錢好易呃,結果依件事傳翻入去LCK,然後LCK入面嘅各路手足已透過各自嘅探訪人士FC咗依件事,所以手足們要求公諸於世
推一下
分化
個邏輯喺邊? 佢一早出撚左冊 然後入面個手足話比你知出面嘅野

你玩抹黑定乜撚野呀? 屌你老母
你是撚但作個名都得啦 證據呢屌你老母?
要講不如你留底tg 我慢慢同你講
英文名都錯撚埋 真係得啖笑
其實你可以提供嘅證據有好多

車嘅型號同價錢
交易日期同資金來源
claim錢用咩單claim?點偽造d單?
佢講社運錢易呃,係話其他人易呃定佢呃到?
有無紀錄cap圖?

如果一樣都無,你叫我哋信一個因為社運而坐左10個月嘅手足,定信一個係連登up乜都無證據嘅無名氏?
入面手足我都識唔少, 比我知你鳩up 你仆硬街
呢個人之前都聽過某手足講過,呢條友喺入邊搞分化 鬥黃 仲好似整蠱人
依家係入面D手足要求我講出黎,你話我鳩up又話我仆街
點cap圖大佬,唔通我拎埋手機入去我一開頭咪話得15分鐘,所以佢都要長話短說,資金來源咪話係社運組織同家長claim
留tg詳談
點解我要留TG俾你先,我點知係咪狗扮人講唔夠2句就要人留TG,你想起我底
身邊有個FD坐完都屌鳩佢D仆街野嚟,主要係入面分化鬥黃同勾手足二嫂
有探過都知要幾耐啦

簡單一句就係你一樣證據都無啦?
同大公報話gphone買貝沙灣有咩分別
咁不如你睇埋#17個留言先
你話佢呃錢,係一個指控
#17話佢分化鬥黃勾二嫂,係另外三個指控

咁樣撈埋嚟講全部道聽途說一滴證據都無
你哋呢啲叫抹黑,唔係叫踢爆
咁你呢? 乜圖都冇開post? 學扮人呀你?
對話乜9都冇 你好撚假下喎清
依樣野我地有人同左612講,612個邊講明會查,612資助一定有圖有單,到時公開左出黎咪真相大白囉,護旗手
你想我點對話我拎手機入去LCK入去錄音

其實你知唔知探訪程序係點,邊D帶得,邊D唔帶得你清唔清楚架

腦袋是個好東西,希望你也擁有一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞