今日我去探手足,手足同我講左一件事

42 回覆
20 Like 9 Dislike
咁你唔可以等612查完有證據先講?
你慌到時有證有據無人撐你?

你偏要係未查完未有證據嘅情況之下講,仲要用咁嘅態度面對質詢,代表咩?

btw 香港地買架二手車講緊2萬起跳,唔好一句買咗架車就當好似好多錢。
你話佢買左架新寶馬跑車,就唔同講法。
Fact check咗但原來冇證據 拉
你真係好撚搞笑 其實你入過去坐未?
你仲搞笑喎清,要入去坐過先知探訪程序定係你入去探人可以帶手機去錄音影相
所謂各路手足fc 我想問你fc 左啲咩 ?
上面都有人講啦,你話得我一個就話作故仔姐
佢係有咁做又點?有咩問題?
人地為社運入去坐咗成十個月
呢啲錢佢應得 咪當安家費囉
當初係連登仔大大聲話
香港人養起出嚟衝既手足
宜家又屈人地係人血饅頭
佢幾時改左英文名
我探手足個陣佢寫左個中文名 同埋英文 pepper rexxx咁樣
咁佢真係幾撚醒,用另一個名水鳩我個FD
唔明你個理論係乜,佢同身邊D人講社運D錢好易呃就已經好大問題啦
就算D錢係應得就等於可以唱易cap水??
難保下一個人同一個情況下但攞唔到錢因為佢造爛左個頭或者比人濫用
BTW我冇否定因抗爭而入左去坐嘅手足,但唔代表我可以無限量包容佢
啱呀
通常D狗扮人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞