[IOS/AN] 真三國無雙・斬 (28) 個POST仲剩幾人

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

769先2粒

試下打到400同埋呂布就停,我琴日兩次49x都有3粒

5)支援自動封ac功能
6)不支援新會員唔識貼link功能

點呀#64601 oldseafood

有性趣咪睇囉 串柒柒咁想點啫

利伸未用過

唔通原本個isp email佢未support到都同你講咩

769先2粒

好似隨機出

5)支援自動封ac功能

利伸未用過

5)支援自動封ac功能

利伸未用過

27號都出掃蕩,宜家先出呢個俾人,仲要有機會封ac,都唔知咩居心

5)支援自動封ac功能

利伸未用過

27號都出掃蕩,宜家先出呢個俾人,仲要有機會封ac,都唔知咩居心

我唔覺得個掃蕩係一鍵清體個種

5)支援自動封ac功能

利伸未用過

佢fb回應講好咗啦,仲有得點唔係

5)支援自動封ac功能

利伸未用過

佢fb回應講好咗啦,仲有得點唔係

冇睇fb
有個同事重課幾次788都抽唔到金602
想買我個acc,有爆技金602
佢開價$1200
賣唔賣好?

賣la

賣左抽唔番啦
而家機率勁仆街

咪傻,快啲賣,
隻game見哂底,
之前有巴打6星滿黃忠放幾日,
最後都係4舊水,
再過多一個星期放唔放到一半都成問題

strong hold

我覺得有潛力

有得賣就好賣啦,
未玩到頂已經冇興趣玩
從未玩個隻game咁難儲元寶
未玩到頂已經冇興趣玩

*⃣維護補償:4-6★武將招募令 1張

- 日常關卡次數增加至3次
- 日常關卡新增 「無雙」難度

同埋一堆自動

仲話研究緊協力系統

算啦今次冇新關卡都忍你 下次更新好比關卡啦下
重置埋個7日得唔得 孤鳩寒到
未玩到頂已經冇興趣玩

玩其他game 都唔試過玩一個星期先十抽 到
lihk5
招人長貢獻長玩 日日開4箱

我個account links gmail既,係咪同無得賣一樣
未玩到頂已經冇興趣玩

有冇玩過pad
我個account links gmail既,係咪同無得賣一樣

空GMAIL都仲有機既
聽過一個巴打佢GMAIL係學校EMAIL黎
未玩到頂已經冇興趣玩

有冇玩過pad

pad冇十抽唔會bottleneck得咁辛苦

空GMAIL都仲有機既
聽過一個巴打佢GMAIL係學校EMAIL黎

我個email都幾常用

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞