[IOS/AN] 真三國無雙・斬 (28) 個POST仲剩幾人

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

但我完全唔鐘意呢條友

賣左佢囉

賣到幾多 再加隻金602

I mean 係game入面賣左佢 應該有1萬銀幣

但我完全唔鐘意呢條友

賣左佢囉

賣到幾多 再加隻金602

I mean 係game入面賣左佢 應該有1萬銀幣

當肥食唔好
比一隻602我啦 未中過

踢左一堆唔on既會員
招巴打入
申請左請重開game同留名

已申
himihim

Id御前待衛
點睇銀呂布贏到金呂布

但我完全唔鐘意呢條友

胡c fu
練身同時要練心
忽然之間心血來潮想養名將,既然金色抽唔到,銀色養唔養得過?不過抽肥升都係一個難題

諗住養第一行嗰三隻銀,不身對曹操好有愛 但抽極都無金 ,唔知巴打有無其他建議?
開服到依家夾埋70幾抽都抽唔到隻見得吓人嘅木屬

我升到6*,淨係送嗰1000玉都可以100次都冇啦
我個倉到有孫權同陸遜,睇左第一頁兩隻都係評價中又同屬,如果要揀一隻做主力,邊隻會好d?
隊長技點升?
我個倉到有孫權同陸遜,睇左第一頁兩隻都係評價中又同屬,如果要揀一隻做主力,邊隻會好d?

陸遜
利申 未玩過
之前有個comment 話有一關好易刷4星典韋 搵唔有冇巴打知邊關易刷4星武將
之前有個comment 話有一關好易刷4星典韋 搵唔返
有冇巴打知邊關易刷4星武將

好似好撚廢

無啦無人玩啦

邊隻多肥?
我覺得孫權好d

多肥係指多升技肥料?我暫時只係打到困難,兩隻都好似唔多覺見到升技肥...兩隻pvp嚟講邊隻實用d?!

利申:重有隻滿技馬超,滿技真係唔錯用
你老母
礦場果度係咪有D撚樣專揀D高戰力黎打架
20萬以上就算佔個3600礦都會比人攻佔
反而幾萬戰力去佔果D就好安全
你老母
礦場果度係咪有D撚樣專揀D高戰力黎打架
20萬以上就算佔個3600礦都會比人攻佔
反而幾萬戰力去佔果D就好安全

羅賓漢
合到金武個d係雞係公廁
想升隻周泰打boss 刷邊關好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞