未生諗修身復出 吳若希產後紅館開騷

86 回覆
5 Like 167 Dislike
雞界代表
雞黎咋嘛
4月尾生 7月就開到紅館
有無咁勁呀
本來就快實現紅館夢的鄭俊弘,因偷食何雁詩而淪為世紀賤男,更得罪埋老闆何哲圖,隨即將7月紅館檔期送俾愛將吳若希!Jinny今次臨危受命,當然一口答應。預產期4月尾、心急復出的Jinny為以最佳狀態示人,未生B已經諗定修身,最近就在訪問中表示最擔心身材走樣:「一世人未試過上圍B cup變D cup,開心囉!不過心口太大都係負擔,肥咗44磅最怕瘦唔番,同餵完人奶會變『dum』波。」

邊到有B CUP

報大數
點解啲老板會俾錢開個唔爆人既演唱會
本來就快實現紅館夢的鄭俊弘,因偷食何雁詩而淪為世紀賤男,更得罪埋老闆何哲圖,隨即將7月紅館檔期送俾愛將吳若希!Jinny今次臨危受命,當然一口答應。預產期4月尾、心急復出的Jinny為以最佳狀態示人,未生B已經諗定修身,最近就在訪問中表示最擔心身材走樣:「一世人未試過上圍B cup變D cup,開心囉!不過心口太大都係負擔,肥咗44磅最怕瘦唔番,同餵完人奶會變『dum』波。」

邊到有B CUP

報大數

加pad度,唔得呀
唔撚好呀
講真俾牙醫開仲好啦
講真俾牙醫開仲好啦

牙醫唔續約
咪撚阻住紅館個期啦屌
其實係幾時開始咩狗屎垃圾都可以係紅館開show?
真係唔怪得香港樂壇會比人睇唔起 依家啲狗屎垃圾都可以上紅館開演唱會 啲靠關係嘅就上哂位
唔靠關係又有實力嘅就唔紅比人埋沒
撚有b cup
Cctvb霸權後果就係捧埋呢啲垃圾上位 阿豬阿狗依家都可以開紅館

好撚樣衰 屌你老母
變左電視金曲演唱會😑
好撚樣衰 屌你老母

屌我又諗自己幾時係到留過言

仆街我咁啱又想講佢好撚樣衰
講真俾牙醫開仲好啦

牙醫唔續約

牙fed本身都係執牙醫二攤
講真俾牙醫開仲好啦

牙醫唔續約

講真俾牙醫開仲好啦

牙醫唔續約

叫座力最高係許廷鏗囉
講真俾牙醫開仲好啦

牙醫唔續約

叫座力最高係許廷鏗囉

牙醫做番牙醫做開心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞